Facebook Gameroom - Αυτόνομη εφαρμογή του Facebook για να παίζετε τα παιχνίδια από την επιφάνεια εργασίας σας

Gaming πλατφόρμα του Facebook


Εδώ και αρκετό καιρό έχει εμφανιστεί μια δωρεάν αυτόνομη (standalone) εφαρμογή του Facebook, η οποία σου επιτρέπει να παίζεις τα παιχνίδια του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου απευθείας από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σου. Δεν χρειάζεται να ανοίγεις τον browser σου, απλά κατεβάζεις την εφαρμογή και μπορείς άμεσα να παίξεις τα παιχνίδια που αγαπάς.

Η εφαρμογή λέγεται «Facebook Gameroom», και θα την βρεις κάνοντας κλικ εδώ.  Αφού κατέβει, κάνε διπλό κλικ επάνω του και θα αρχίσει η εγκατάσταση.

Αφού εγκατασταθεί, θα δημιουργηθεί το εικονίδιο της εγκατεστημένης πλέον εφαρμογής στην επιφάνεια εργασίας. Κάνε διπλό κλικ για να μπεις στην εφαρμογή. Όπως θα παρατήρησες, το περιβάλλον της εφαρμογής περιέχει τα παιχνίδια που έχεις ήδη εγκατεστημένα στο facebook, δηλαδή αυτά που παίζεις, αλλά και σε κατηγορίες όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια.




Αξιοσημείωτο είναι, ότι μπορείς να βάλεις συντομεύσεις των αγαπημένων σου παιχνιδιών στην επιφάνεια εργασίας ώστε να παίζεις απευθείας τα παιχνίδια κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο του παιχνιδιού.


Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Facebook
Πηγή: facebook.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram