Footej Camera - Η κορυφαία εφαρμογή για φωτογραφίες

Δωρεάν λογισμικό κάμερας για Smartphones


Παρόλο που οι περισσότερες οι συσκευές (smartphone, tablet) διαθέτουν κάμερες με πολλά megapixels, τυχαίνει αρκετές φορές να μην μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα των λήψεων. Ίσως, γι αυτό να ευθύνεται το λογισμικό της κάμερας. Το Footej camera είναι μια δωρεάν εφαρμογή κάμερας για Android συσκευές, φιλική προς στον χρήστη και έχει δημιουργηθεί από Έλληνα προγραμματιστή.

Για όσους είναι λάτρεις της φωτογραφίας θα λατρέψουν  αυτή την εφαρμογή με την ποικιλία των χαρακτηριστικών που προσφέρει και δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από αντίστοιχες επαγγελματικές.

Μπορείς να δημιουργήσεις Animated GIFs, να κάνεις εγγραφή βίντεο σε αργή κίνηση, να αλλάξεις το ISO όπως και την ταχύτητα το κλείστρου. Αξιοποιεί το android camera 2 API για τις συσκευές που υποστηρίζουν API, μπορεί να εστιάσει σε διαφορετικές περιοχές εάν υποστηρίζεται από τη συσκευή, και φυσικά μπορεί να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη συλλογή φωτογραφιών και Slider.

Αν είστε από υπολογιστή, σκάναρε το QR Code:


Έκδοση: 2.4.5
Μέγεθος: 3.0 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.0 και άνω
Κατασκευαστής: Semaphore Inc.
Πηγή: footej.camera
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram