Εδώ ψάχνεις...

[How to]: Ενεργοποιήστε το USB Debugging στο Android Smartphone σας

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016Το USB Debugging είναι μια επιλογή που υπάρχει στα Android Smartphones και επιτρέπει ουσιαστικά να συνδεθεί η συσκευή με τον υπολογιστή μας και να μπορέσουμε να εγκαταστήσουμε εργαλεία και εντολές ή να συνδεθούμε με το πρόγραμμα της εκάστοτε κατασκευάστριας εταιρίας.

Πώς όμως το ενεργοποιούμε;

Η επιλογή αυτή βρίσκεται στις ρυθμίσεις, στο κρυφό μενού "Επιλογές για προγραμματιστές". Για να το κάνουμε ορατό πηγαίνουμε στις Ρυθμίσεις --> Πληροφορίες Τηλεφώνου. Βρίσκουμε το Αριθμός Έκδοσης ή Αριθμός Κατασκευής και το πατάμε 7 φορές συνεχόμενα μέχρι να μας βγάλει μήνυμα ότι είμαστε "Προγραμματιστές".

Ξαναπάμε στο μενού των Ρυθμίσεων, και πάνω από τις Πληροφορίες Τηλεφώνου βρίσκεται το μενού "Επιλογές για Προγραμματιστές". Ενεργοποιούμε πάνω πάνω τις Επιλογές Προγραμματιστή και ύστερα το Εντοπισμός Σφαλμάτων USB. Είμαστε έτοιμοι! 

Σημείωση: Σε κάποια smartphones αφού μπούμε στις Πληροφορίες Τηλεφώνου πρέπει να διαλέξουμε την επιλογή Πληροφορίες Λογισμικού και εκεί να ακολουθήσουμε τα παραπάνω βήματα. 

Συντάκτης του άρθρου: Ελένη Κουτσιούμπα  


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr