Mailinator: Το e-mail μιας χρήσης που αυτοκαταστρέφεται

Το email μιας χρήσης δίχως εγγραφές


Το Mailinator είναι μια χρήσιμη υπηρεσία για όσους θέλουν ένα πρόχειρο e-mail μιας χρήσης. Αν για παράδειγμα μια εταιρία ζητά το e-mail μας για να στέλνει newsletters και δεν μας επιτρέπει να προχωρήσουμε χωρίς αυτό στην εγγραφή, τότε δεν έχουμε παρά να χρησιμοποιήσουμε το Mailinator εκτός φυσικά αν θέλουμε πραγματικά να διαβάζουμε τα newsletters.

Με λίγα λόγια, με το Mailinator μπορούμε να δεχτούμε μόνο εισερχόμενα μηνύματα και όχι να στείλουμε εμείς. Φτιάχνουμε στο δευτερόλεπτο email με όποιο όνομα θέλουμε και η κατάληξη θα είναι πάντα mailinator.com. Για παράδειγμα, εμείς φτιάξαμε ένα στα γρήγορα με όνομα proxeiro_mail@mailinator.com και στείλαμε ένα μήνυμα από το κανονικό μας email, για να δούμε αν το λάβουμε στο πρόχειρο. Όπως βλέπετε στην παρακάτω εικόνα, το λάβαμε, και μάλιστα άμεσα.


Το Mailinator e-mail μας διαρκεί λίγες ώρες και μετά διαγράφεται οριστικά. Φυσικά, μπορούμε να φτιάξουμε όσα emails θέλουμε, χωρίς καμία εγγραφή στην υπηρεσία του Mailinator.

Για να το χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία, ακολούθησε το σύνδεσμο► Mailinator - Email μιας χρήσης

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal