Εδώ ψάχνεις...

UnderCover10 - Εκτυπώστε εξώφυλλα για τα CD/DVD σας στο κατάλληλο μέγεθος!

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016


Αν είστε από αυτούς που θέλετε να έχετε οργανωμένα τα CD/DVD τους με εξώφυλλα εκτυπωμένα τότε το UnderCover10 θα σας καλύψει απόλυτα. Είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε να φορτώσετε φωτογραφίες/εξώφυλλα από τις ταινίες, παιχνίδια, προσωπικά βίντεο που θέλετε και αυτό αναλαμβάνει να τα εκτυπώσει στις σωστές διαστάσεις.

Διαθέτει ελληνικό μενού, είναι εύκολο στο χειρισμό του και υπάρχουν έτοιμα templates σχεδόν για κάθε περίσταση. DVD, Bluray, ΧΒΟΧ, VHS, Nintendo Wii, PS4, είναι μερικά από τα έτοιμα προς εκτύπωση εξώφυλλα στις σωστές τους διαστάσεις. Αρκεί να διαλέξετε το επιθυμητό εξώφυλλο, την κατάλληλη φωτογραφία και είστε έτοιμοι.


Για να σας βοηθήσουμε λίγο όσο αναφορά την εύρεση εξώφυλλων, υπάρχουν δύο καταπληκτικά sites που περιέχουν χιλιάδες covers! Το πρώτο είναι το cdcovers.cc και το δεύτερο το freecovers.net. Καλές εκτυπώσεις!

Έκδοση: 2.03
Μέγεθος: 2.4 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: undercover10
Πηγή: emdb.eu/undercover10
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr