VisiPics - Βρες τις διπλές φωτογραφίες στον υπολογιστή σου

Δωρεάν εφαρμογή για να βρίσκεις διπλές φωτογραφίες

Το VisiPics είναι ένα δωρεάν και ελαφρύ πρόγραμμα που βρίσκει τις διπλές φωτογραφίες που πιθανόν έχουμε στον υπολογιστή μας. Σίγουρα, πολλοί από εμάς, έχουμε πρόβλημα με το φαινόμενο αυτό, κυρίως όσους μας αρέσει η φωτογραφία και έχουμε "μερικούς τόνους"  από δαύτες.

Το πρόγραμμα διαθέτει τριών ειδών φίλτρα:

Strict: Γίνεται έλεγχος σε φωτογραφίες που έχουν πολύ μικρές διαφορές μεταξύ τους (άρα, μεγάλο ποσοστό να μην γίνει λάθος)
Loose: Εδώ γίνεται έλεγχος σε φωτογραφίες με μεγαλύτερες διαφορές (μεγάλο ποσοστό να μην κάνει λάθος, αλλά είναι υπαρκτό)
Basic: Βρίσκεται κάπου ενδιάμεσα από τα προαναφερθέντα φίλτρα.

σ.σ:  Όσο πιο αναλυτική σάρωση γίνεται, τόσο πιο πολύ χρόνο χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Επίσης στο VisiPics, υπάρχει επιλογή για περιορισμό του μεγέθους της φωτογραφίας ώστε να γίνεται αναζήτηση σε φωτογραφίες με συγκεκριμένο μέγεθος και να μειωθεί ο χρόνος σάρωσης. Τέλος, ενώ κάνει σάρωση μπορούμε να σβήνουμε ταυτόχρονα τις διπλές φωτογραφίες που έχουν βρεθεί έτσι ώστε να μην χρειάζεται να περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η σάρωση. Το πρόγραμμα υποστηρίζει πολλές μορφές εικόνων συμπεριλαμβανομένων των JPEG, GIF, PNG, BMP, PCX, TIFF, TGA και RAW.

Το πρόγραμμα, διαθέτει ελληνική μετάφραση οπότε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και εσύ που δυσκολεύεσαι με την Αγγλική.

Έκδοση: 1.31
Μέγεθος: 2.11 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Guillaume FOUET
Πηγή: visipics.info
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram