Fleksy - Η πληκτρολόγηση σε Android συσκευές πιο εύκολη από ποτέ

Δωρεάν γρήγορο πληκτρολόγιο σε Android συσκευές


Όπως μας λένε και οι δημιουργοί του εκπληκτικού αυτού πληκτρολογίου για Android συσκευές, «Το Fleksy είναι ένα νέο, επαναστατικό πληκτρολόγιο το οποίο καθιστά την πληκτρολόγηση σε οποιαδήποτε συσκευή γρήγορη, έγκυρη και τόσο εύκολη, που μπορείτε να πληκτρολογείτε δίχως καν να κοιτάτε την οθόνη»

Η δύναμη του Fleksy βρίσκεται στην μοναδική του τεχνολογία που βασίζεται στη Γεωμετρική Νοημοσύνη (Geometric Intelligence). Αν είσαι ανακριβής ή άτσαλος στην πληκτρολόγηση, το Fleksy γνωρίζει ποια λέξη σκοπεύατε να πληκτρολογήσετε, ακόμη και αν πατήσατε όλα τα λάθος γράμματα.

Τελευταία, προστέθηκαν τα Gif's όπως και τα αυτοκόλλητα με τα οποία μπορείτε να "παίξετε" με τους συνομιλητές σας και να δώσετε μια ευχάριστη νότα στις συζητήσεις σας.

Η επιτυχία του Fleksy είναι εντυπωσιακή όπως διθυραμβικά είναι και τα σχόλια από αυτούς που την χρησιμοποίησαν στις συσκευές τους. Πάνω από 6.000.000 downloads με την κριτική να φτάνει στα 4.4/5 αστέρια στο Google Play Store.

Αν είσαι από υπολογιστή, σκάναρε το QR Code:


Έκδοση: 9.8.7
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4 και άνω
Κατασκευαστής: Thingthing Ltd
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram