Εδώ ψάχνεις...

[How to]: Φτιάξτε το δικό σας Air Condition και γλιτώστε χρήματα!

Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016


Είδαμε στο Youtube μια εξαιρετική ιδέα για το πως να φτιάξουμε το δικό μας Air condition χωρίς να ξοδευτούμε ιδιαίτερα! Αυτό που θα χρειαστούμε είναι ένα φορητό πλαστικό ψυγείο - από αυτά που χρησιμοποιούμε για να αποθηκεύουμε και να διατηρήσουμε δροσερά τα προϊόντα μας, με την βοήθεια του πάγου-, έναν ανεμιστήρα και μια γωνία πλαστικού σωλήνα που χρησιμοποιείται στις αποχετεύσεις.

Ο τύπος που το έφτιαξε χρησιμοποιεί ενέργεια από ένα φωτοβολταϊκό που έχει στο σπίτι του ώστε να μην ξοδεύει ηλεκτρικό ρεύμα. Αν δεν έχετε φωτοβολταϊκό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπαταρίες. (αν ενδιαφέρεστε για αγορά φωτοβολταϊκού, μια βόλτα από ebay ή και Amazon θα δείτε πολλά και ωραία, αλλά προπάντων φθηνά). Αφού ολοκληρώσετε την κατασκευή, χρησιμοποιήστε μπουκάλια με παγωμένο νερό και τοποθετήστε τα στο εσωτερικό του ψυγείου. Ο αέρας που θα βγαίνει θα είναι παγωμένος. Ο πάγος μέχρι να λιώσει μπορεί να περάσουν και 5 ώρες όπως αναφέρει ο δημιουργός του βίντεο.

Μεγάλου ατού είναι ότι αυτό το κλιματιστικό μπορείτε να το μεταφέρετε άνετα, σε όποιο δωμάτιο του σπιτιού σας. Δείτε την κατασκευή:


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr

Big Brother

Αυτή τη στιγμή στο site μας σουλατσάρουν ολοζώντανα τύποι που ξέρουν τι θα πει ποιότητα