Min - Ένας δωρεάν και πολύ γρήγορος Web Browser

Min - Ένας δωρεάν και πολύ γρήγορος Web Browser

Ένας ανοικτού κώδικα και δωρεάν browser έκανε την εμφάνισή του και αποτελεί μια πολύ καλή δεύτερη λύση για σερφάρισμα.

Ο Min browser, είναι ένας μινιμαλιστικός περιηγητής, πολύ ελαφρύς και δημιουργήθηκε για εσάς που θέλετε μια απερίσπαστη περιήγηση στο διαδίκτυο. Πρόκειται για έναν «καθαρό» browser χωρίς περιττά πράγματα στην εμφάνισή και λειτουργία του. Απλά τον ανοίγεις για να σερφάρεις, να έχεις καθαρό πεδίο χωρίς να σε αποσπούν την προσοχή διάφορα tabs, plugins, μπάρες κτλ. Δεν διαθέτει πρόσθετα, γιαυτό μην ψάχνεστε άδικα.

Όπως είπαμε πιο πάνω είναι πάρα πολύ ελαφρύς, και ενδείκνυται για συστήματα που δεν έχουν αρκετή RAM, μπορείτε όμως να τον έχετε και ως δεύτερο περιηγητή, όταν δεν θέλετε να χρησιμοποιείτε τον βαρύ με τα πολλά πρόσθετα βασικό σας browser.

Από τα χαρακτηριστικά που μου άρεσαν και θέλω να τονίσω είναι:

Λειτουργία Focus Mode: Με το κουμπί αυτό μπορείτε να κρύψετε οποιαδήποτε άλλη καρτέλα έχετε ανοικτή και να επικεντρωθείτε μόνο σε αυτήν που βλέπετε. Πολύ καλή επιλογή για να μην περισπάστε με αλλότρια.

Ομαδοποίηση καρτελών με έξυπνο τρόπο: Αν πατήσετε πάνω δεξιά το κουμπί με τις τρεις γραμμούλες, θα μπορείτε να ομαδοποιήσετε όλες τις καρτέλες που έχετε ανοικτές, να τις ονομάσετε αν θέλετε και να τις ανοίγετε μόνο αν θέλετε να μπείτε σε αυτές τις σελίδες χωρίς να φαίνονται πολλά tabs ανοικτά!


Αποκλεισμός διαφημίσεων: Ο Min browser έρχεται με ενεργοποιημένη τη λειτουργία του Adblocking. Δηλαδή, δεν σου επιτρέπει να δεις διαφημίσεις σε οποιοδήποτε site. Εμείς, ως dwrean.net επικροτούμε τα adblocking αλλά μόνο σε περιπτώσεις που υπάρχουν κουραστικές, pop-up και παραπλανητικές διαφημίσεις.
Μην ξεχνάτε ότι όλα αυτά που διαβάζετε από sites που αγαπάτε, δεν γίνονται μόνα τους αλλά υπάρχουν άνθρωποι πίσω από τα άρθρα (και όχι ρομπότ) που ξοδεύουν πολύτιμο χρόνο για να σου παρέχουν την ενημέρωση που θέλεις δωρεάν.
Έτσι λοιπόν, είναι στο χέρι σου και στη δική σου ηθική το αν θα επιτρέψεις τη θέαση διαφημίσεων. Όλα τα άλλα είναι να' χαμε να λέγαμε!


Είναι portable: Αν και το αρχείο που θα κατεβάσετε έχει τη λέξη installation, η εγκατάσταση δεν είναι μόνιμη στον υπολογιστή σας. Τρέχετε το αρχείο που θα κατέβει και περιμένετε να ανοίξει ο browser.Όταν κλείσετε τον browset, τότε είναι σαν να μην υπάρχει, εκτός φυσικά του αρχείου που κατεβάσατε.

Τέλος, ο Min Browser διατίθεται και για τα τρία κύρια λειτουργικά συστήματα όπως Windows, Linux και Mac.

Έκδοση: 1.12
Μέγεθος: 67.1 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / Mac
Κατασκευαστής: minbrowser.github.io/min/
Πηγή: minbrowser.github.io/min/
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram