MP3myMP3 - Ό,τι ακούς το καταγράφεις εντελώς δωρεάν

Δωρεάν εγγραφή ήχου από οτιδήποτε «ακούει» ο υπολογιστής


Το MP3 my MP3  είναι ένα εύκολο στη χρήση και δωρεάν πρόγραμμα που σας επιτρέπει να καταγράφετε τον ήχο που παράγεται από την κάρτα ήχου του υπολογιστή σας και να το αποθηκεύετε σε MP3 ή WAV αρχεία ήχου.
Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να καταγράψετε τον ήχο από ένα μικρόφωνο, από το διαδίκτυο, από CD, από Πικάπ, Κασέτα, ακόμα και από τις κλήσεις σας στο Skype. Γενικά, ό,τι μπορείτε να ακούσετε, μπορείτε και να το καταγράψετε!


δωρεάν εφαρμογή καταγραφής ήχων από τον υπολογιστή


Πέραν αυτού, διαθέτει και άλλες χρήσιμες λειτουργίες όπως προγραμματισμένη εγγραφή σε ώρα και ημερομηνία που θέλετε, μετατροπή CD σε MP3, μαζική μετονομασία αρχείων, οργάνωση λιστών αναπαραγωγής και ένα ακόμα εκπληκτικό εργαλείο που αφορά τα βινύλια (δίσκους πικάπ), το λεγόμενο «Silence Detection», που σημαίνει ότι αναγνωρίζει τα κενά μεταξύ τραγουδιών και μπορείτε να ορίσετε εσείς το χρονικό κενό μεταξύ δύο τραγουδιών.


Έκδοση: 4.2
Μέγεθος: 8.8 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Bruce McArthur
Πηγή: mp3mymp3.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram