Nothing But Space - Δωρεάν παιχνίδι από Έλληνα δημιουργό

Δωρεάν και εύκολο παιχνίδι με Γρήγορο GamePlay
Όλα ξεκινάνε και τελειώνουν στο διάστημα. Στο «Nothing But Space» έχετε τον χειρισμό ενός διαστημοπλοίου με το οποίο θα πρέπει να αποφύγετε τους αστεροειδής που έρχονται κατά πάνω σας! Ο χειρισμός του πανεύκολος. Δηλαδή, πιο εύκολος δεν θα μπορούσε να είναι αφού το μόνο πλήκτρο που χρησιμοποιείτε είναι το SPACE. Πατώντας το Space ανεβάζετε το διαστημόπλοιο προς τα πάνω, και όταν το αφήσετε, αυτό κατεβαίνει.
Το καλύτερο σκορ είναι ο χρόνος. Πάνω από το διαστημόπλοιο υπάρχει ένα χρονόμετρο που τρέχει, όσο πιο μακρυά πάμε με αυτό τόσο το καλύτερο. Κατά διαστήματα ενεργοποιείται και μια ασπίδα γύρω από το σκάφος για 10 δευτερόλεπτα όπου μας προστατεύει από τους αστεροειδής.




Το παιχνίδι, όπως λέμε και στον τίτλο, είναι δημιουργία ενός Έλληνα προγραμματιστή και μάλιστα είναι η πρώτη του. Διατίθεται για PC (Windows, Mac, Linux) και Android συσκευές. Η έκδοση για PC είναι portable, δηλαδή κατεβάζετε το συμπιεσμένο αρχείο, το αποσυμπιέζετε και «τρέχετε» το αρχείο .exe. Καλό παιχνίδι.

Έκδοση: 1.3.0
Μέγεθος: 11.2 MB (PC) - 22 MB (Android)
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Android 2.3 και άνω / Linux / Mac
Κατασκευαστής: Emile Seimenis
Πηγή: gamejolt.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram