Τα Pokemon όλοι τα γνωρίζετε. Πάνω από 20 χρόνια το παιχνίδι που μεγάλωσε πολλούς από εμάς κάνει ένα τεράστιο βήμα και μπαίνει στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας.

Στην ουσία αλλάζει όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα για το παιχνίδι σε κινητές συσκευές, «αναγκάζοντας» τον παίκτη να βγει από το σπίτι του και να κυνηγάει στους δρόμους τα εικονικά πλασματάκια.

Περιττό να πούμε ότι υπάρχει Pokemon-φρενίτιδα σε όλο τον κόσμο, φυσικά και στην Ελλάδα που είναι διαθέσιμη πλέον η εφαρμογή.


Με λίγα λόγια, χρησιμοποιώντας πραγματικά τοπογραφικά δεδομένα μέσω του GPS της συσκευής σας και τους χάρτες της Google, θα μπορείτε να βρέιτε νέα Pokemon, να τα αιχμαλωτίσετε και να τα εκπαιδεύσετε. Επίσης, μπορείτε να ανταλλάξετε τα pokemon σας με άλλους παίκτες.

Ψάξαμε και βρήκαμε ένα οδηγό χρήσης στα Ελληνικά για να ξεκινήσετε το παιχνίδι. Το Pokemon Go, διατίθεται δωρεάν για συσκευές Android και iOS.

Αν είστε από υπολογιστή, κατεβάστε το παιχνίδι μέσω των QR codes:

QR Code για Android
QR Code για iOS

Έκδοση: 0.29.2 (Android) - 1.0.2 (iOS)
Μέγεθος: 58 MB (Android) - 110 MB (iOS)
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4 και άνω - iOS 8.0 και άνω
Κατασκευαστής: Niantic, Inc.
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.