Pokemon Go - Το παιχνίδι που ακόμα έχει εκατομμύρια φανατικούς παίκτες

Το Pokemon Go με εκατομμύρια παίκτες ανά τον κόσμο

Το Pokemon GO είναι το παιχνίδι που παραμιλούσε όλος ο κόσμος το καλοκαίρι του 2016, που όλο αναγκάστηκαν να μπουν στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας και να ξεχυθούν στους δρόμους.

Για όσους ζούσατε σε σπηλιές, να πούμε πως το Pokemon Go, είναι ένα δωρεάν παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας για κινητές συσκευές (Android και iOS)  που χρησιμοποιεί την τοποθεσία σου μέσω GPS και σου δίνει τη δυνατότητα να πιάνεις, να μονομαχείς και να προπονείς εικονικά πλάσματα, τα οποία ονομάζονται Pokémon, και τα οποία εμφανίζονται μέσω ενός ειδικού λογισμικού στην οθόνη, η οποία αποτυπώνει μέσω κάμερας τον πραγματικό κόσμο.



Και μη νομίζετε πως ξεχάστηκε, ακόμα υπάρχουν εκατομμύρια παίκτες στο Pokemon Go που απολαμβάνουν το παιχνίδι! Αν θέλετε να θυμηθείτε τα ατελείωτα χιλιόμετρα που κάνατε στους δρόμους με ένα κινητό στο χέρι κυνηγώντας Pokemon, κατεβάστε το δωρεάν για Android ή iOS συσκευές.

Αν είστε από υπολογιστή, σκάναρε τα QR Codes:

QR Code για Android
QR Code για iOS

Έκδοση: 0.157.1 (Android) - 1.123.1 (iOS)
Μέγεθος: 58 MB (Android) - 293 MB (iOS)
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.0 και άνω - iOS 10.0 και άνω
Κατασκευαστής: Niantic, Inc.
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram