Το τετράγωνο - Δωρεάν μυθιστόρημα από τον Αύγουστο Κορτώ

Το τετράγωνο - Δωρεάν μυθιστόρημα από τον Αύγουστο Κορτώ

Ο δημοφιλής συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ έδωσε τη δυνατότητα στους απανταχού αναγνώστες του να αποκτήσουν σε ηλεκτρονική μορφή τα δύο (2) πρώτα του βιβλία, «Το τετράγωνο» και το «Ραμπαστέν», τα οποία είναι εξαντλημένα εδώ και πολλά χρόνια στην έντυπή τους μορφή.

Όπως μας ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος ο συγγραφέας: «Η εκδότριά τους ήταν η αείμνηστη Μάγδα Κοτζιά του Εξάντα, και τα μοιράζομαι γιατί τα βιβλία γράφονται για να διαβάζονται – όποια κι αν είναι η μορφή τους». Σε αυτό το άρθρο βλέπουμε το βιβλίο «Το τετράγωνο»

Μερικά λόγια για το βιβλίο «Το τετράγωνο»:

Ένα μεσήλικο ζευγάρι ερωτεύεται παράφορα μια νεαρή φοιτήτρια -την ίδια όμως φοιτήτρια που ένας άλλος, ανώνυμος και άφυλος για εκείνην επιστολογράφος πολιορκεί συγχρόνως με παθιασμένα ερωτικά σημειώματα.

Μέσα από την ιστορία τους μπορείτε να κοιτάξετε κατά πρόσωπο σ' έναν καθρέφτη. Έναν καθρέφτη που αντανακλά εσάς, τις επιθυμίες σας, ή ανθρώπους σαν εσάς, με επιθυμίες σαν τις δικές σας. Πάνω απ' όλα ωστόσο το βιβλίο αυτό είναι ένα μουσικό έργο, που οι τέσσερις οργανοπαίχτες του, αισθητικά και αισθησιακά, πασχίζουν να ανιχνεύσουν τη δαιμονική σύμπτωση που οι άνθρωποι αποκαλούν έρωτα.

Είδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 967 KB
Σελίδες: 133
Συγγραφέας: Αύγουστος Κορτώ
Πηγή: public.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram