Wavebox - Βάλε το Gmail στην επιφάνεια εργασίας σου

Η δημοφιλέστερη e-mail υπηρεσία στον κόσμο είναι το Gmail της Google. Πολύς κόσμος διαθέτει από έναν ή και περισσότερους λογαριασμούς στο gmail.
Το Wavebox είναι μια desktop εφαρμογή που φέρνει στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή το Gmail και μπορούμε να διαχειριστούμε από κει την αλληλογραφία μας. Μπορούμε να συνδέσουμε μέχρι δύο (2) λογαριασμούς Gmail στη δωρεάν έκδοση του προγράμματος.

Στο download link που σας δίνουμε, θα μεταφερθείτε στην επίσημη σελίδας της εφαρμογής, όπου μπορείτε να την κατεβάσετε για Windows, Linux και MacOS λειτουργικά συστήματα. Το αρχείο που θα κατεβάσετε, είναι η πληρωμένη έκδοση με περισσότερες επιλογές συγχρονισμού και με άλλες υπηρεσίες εκτός το Gmail, αλλά διατίθεται δωρεάν για 14 ημέρες. Αμέσως μετά τη λήξη της Premium έκδοσης, αυτόματα θα υποβαθμιστούμε στην απλή και δωρεάν έκδοση. Βέβαια, όποιος θέλει να επωφεληθεί των δυνατοτήτων της πληρωμένης έκδοσης, δεν έχει παρά να γίνει συνδρομητής.

Έκδοση: 4.11.4
Μέγεθος: 80.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windpws All / Linux / Mac
Κατασκευαστής: wavebox.io
Πηγή: wavebox.io
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram