DaVinci Resolve - Δωρεάν επαγγελματικό πρόγραμμα για Video Editing

Δωρεάν επαγγελματικό πρόγραμμα για Video Editing

Το DaVinci Resolve στη δωρεάν του έκδοση, είναι ένα πρώτης τάξεως πρόγραμμα για να επέμβουμε δημιουργικά στα βίντεό μας! Μπορούμε να κάνουμε διάφορες μίξεις βίντεο αλλά και ήχου, να προσθέσουμε εφέ μετάβασης αλλά το μεγαλύτερο ατού της εφαρμογής είναι ο χρωματισμός. Μας δίνεται η δυνατότητα να διορθώσουμε τα χρώματα των βίντεο μέσα από ένα πολύπλευρο χρωματικό μενού/παλέτα και το αποτέλεσμα να μας ανταμείψει!

Βέβαια, η δωρεάν έκδοσή του δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από παρόμοια εμπορικά προγράμματα και νομίζω πως αν ασχοληθείς σοβαρά θα μπορέσεις να κάνεις «παπάδες» με το DaVinci Resolve. Διαθέτει δεκάδες λειτουργίες που τις συναντάς μόνο σε επαγγελματικά προγράμματα. Αρκεί να ασχοληθείς λιγάκι μαζί του.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το πρόγραμμα διατίθεται για Windows, Mac και Linux Λειτουργικά συστήματα και το αποτέλεσμα των βίντεο μπορεί να αποθηκευτεί στα περισσότερα γνωστά φορμάτ. Επίσης, στο download link που θα δεις πιο κάτω, σε παραπέμπω στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος για να κατεβάσεις την έκδοση που επιθυμείς κατόπιν δωρεάν εγγραφής στο site.

σ.σ: Πολύ σύντομα θα επανέλθω με βίντεο εκμάθησης του Davinci Resolve στα ελληνικά. Οπότε, μείνε συντονισμένος στο καλύτερο site με δωρεάν προγράμματα και παιχνίδια! 😁

Έκδοση: 16.2.3
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Mac / Linux
Κατασκευαστής: blackmagicdesign.com
Πηγή: blackmagicdesign.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram