G Cloud Backup: Κρατήστε ολικό backup για το κινητό σας

g cloud backup, αντίγραφα ασφαλείας android


Η αλήθεια είναι ότι όσο καλή και αν είναι η τεχνολογία, όσο ακριβό και αν είναι το κινητό μας, ατυχήματα γίνονται. Κι έτσι σε μια στιγμή μπορεί το κινητό μας να μην ξανανοίξει και να μην έχουμε πρόσβαση στα αρχεία μας, στα μηνύματα μας, στις επαφές μας. Των φρονίμων τα παιδιά όμως πριν πεινάσουν μαγειρεύουν λέει ο σοφός λαός και εμείς αυτό θα κάνουμε με την εφαρμογή G Cloud.

Η G Cloud είναι μια δωρεάν εφαρμογή η οποία μας επιτρέπει να κρατάμε αντίγραφα ασφαλείας από τα αρχεία που έχουμε στο κινητό μας. Και όταν μιλάμε για αντίγραφα, εννοούμε τα πάντα όπως εικόνες, επαφές, μηνύματα, ήχοι κτλ. Κάθε μέρα σε μια συγκεκριμένη ώρα και εφόσον υπάρχει Wi-Fi το G Cloud ελέγχει το κινητό και αν υπάρχουν νέα αρχεία τα προσθέτει στο ήδη υπάρχον backup.

Μπορούμε να κρατήσουμε αντίγραφα από:

- Αρχείο κλήσεων
- Μηνύματα
- Επαφές
- Φωτογραφίες
- Βίντεο
- Μουσική / Ήχοι
- Ημερολόγιο
- Ρυθμίσεις κινητού

Το G Cloud έρχεται με έναν περιορισμό στο 1GB για αυτό και εγώ προσωπικά θα σας πρότεινα να κρατάτε αντίγραφα από όλα τα υπόλοιπα εκτός από πολυμέσα (φωτογραφίες, βίντεο, μουσική) τα οποία μπορείτε να κρατήσετε και μέσω Google Photos.

Επίσης, σε περίπτωση που θέλουμε να κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το G Cloud για να κάνουμε backup και ύστερα επαναφορά. Έτσι άμεσα και χωρίς κόπο θα έχουμε μετά την επαναφορά τις ίδιες ρυθμίσεις που είχαμε και προηγουμένως καθώς επίσης και τα αρχεία μας αλλά και τα δεδομένα μας.


Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Genie9 LTD
Πηγή: Genie9 LTD
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram