Iperius Backup - Δωρεάν πρόγραμμα για να παίρνουμε «έξυπνα» backup

Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας


Το Iperius Backup, στη δωρεάν του έκδοση, είναι ένα πολύτιμο πρόγραμμα για να παίρνουμε backup τα αρχεία του υπολογιστή μας. Αυτό που το κάνει ιδιαίτερα εύχρηστο είναι η επιλογή του προγραμματισμού των αντιγράφων ασφαλείας.

Για παράδειγμα, μπορούμε να ορίσουμε οποιαδήποτε ημερομηνία και ώρα να παίρνει προγραμματισμένα τα backup μας. Επίσης, ακόμα ένα θετικό στοιχείο, είναι ότι δε χρειάζεται κάθε φορά να παίρνουμε αντίγραφα ασφαλείας όλα τα αρχεία ενός φακέλου.

Μόνο τη πρώτη φορά θα πάρει αντίγραφα όλου του φακέλου. Την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να γίνει backup στον ίδιο φάκελο, θα πάρει μόνο αυτά που προστέθηκαν εκ νέου!  

Με αυτό τον τρόπο εξοικονομούμε χρόνο και χώρο για τα αντίγραφα ασφαλείας μας. Επίσης, μας δίνεται η δυνατότητα να ορίσουμε στο πρόγραμμα να κρυπτογραφεί τα αρχεία που παίρνει backup με δικό μας κωδικό. Τέλος, μας δίνει το δικαίωμα να αποθηκεύουμε τα backup μας σε οποιοδήποτε αποθηκευτικό μέσο, εξωτερικούς σκληρούς, στικάκια, δικτυακούς δίσκους κτλ.

Έκδοση: 7.9.0
Μέγεθος: 107 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: entersrl.net
Πηγή: iperiusbackup.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal