ManualsLib: Η διαδικτυακή βιβλιοθήκη με πάνω από 7 εκατομμύρια Manuals

Εκατομμύρια δωρεάν manuals
Αν είσαι από αυτούς που το πρώτο πράγμα που κάνουν όταν ανοίγουν μια συσκευασία είναι να πετάνε στα σκουπίδια το manual και μετά από λίγες ημέρες να το αναζητούν, βρήκα το site που θα σε ενθουσιάσει. Για την ακρίβεια, το manualslib είναι ένα site το οποίο ήρθε να μας λύσει τα χέρια. Με πάνω επτά (7) εκατομμύρια manuals, αυτή η εκπληκτική ιστοσελίδα μάς προσφέρει δωρεάν οδηγούς για πάνω από πέντε εκατομμύρια είδη. Αρκετά εξ αυτών είναι και στην Ελληνική γλώσσα.
Μπορούμε να βρούμε οδηγούς για υπολογιστές, οικιακά είδη, κάμερες, κινητά, για λειτουργίες αυτοκινήτου και γενικότερα ό,τι συνοδεύεται από οδηγό χρήσης!

Πως ψάχνουμε?

Απλά μπαίνουμε στην ιστοσελίδα και πληκτρολογούμε τη μάρκα του προϊόντος. Για παράδειγμα, αν ψάχνεις το εγχειρίδιο για μία κάρτα μητρικής της ASUS, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να γράψεις το μοντέλο στην μπάρα αναζήτησης και να πατήσεις enter.  Τόσο απλά και γρήγορα θα έχεις το εγχειρίδιο στα χέρια σου σε online ή PDF μορφή.

Επιπλέον, εκτός από το website, to manualslib διατίθεται και σε Android συσκευές ως εφαρμογή και μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ

Επισκεφτείτε τη σελίδα ► manualslib.com

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal