Εδώ ψάχνεις...

ManualsLib: Η διαδικτυακή βιβλιοθήκη με πάνω από 2 εκατομμύρια Manuals

Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016

 

Πολλές φορές μας έχει τύχει να αγοράσουμε ένα προϊόν και να μην έχει οδηγό χρήσης, manual, ή μετά από καιρό να χάνουμε το manual του ενώ έχουμε ανάγκη για οδηγίες σχετικά με την λειτουργία του. Έτσι βρισκόμαστε πελαγωμένοι και ψάχνουμε πολλές φορές για ώρες στο ίντερνετ σχετικά με το προϊόν.

Το manualslib είναι ένα site το οποίο ήρθε να μας λύσει τα χέρια. Με πάνω από 2 εκατομμύρια manuals το manualslib μας προσφέρει δωρεάν οδηγούς για πάνω από 1,5 εκατομμύρια προϊόντα. Αρκετά εξ αυτών είναι φυσικά και στην Ελληνική γλώσσα! Μπορείτε να βρείτε οδηγούς για υπολογιστές, οικιακά είδη, κάμερες, κινητά, για λειτουργίες αυτοκινήτου και γενικότερα για ότι συνοδεύεται από οδηγό χρήσης!

Μπορείτε να γράψετε στην αναζήτηση την μάρκα του προϊόντος το οποίο ψάχνετε ή να κάνετε αλφαβητική αναζήτηση από τον κατάλογο της βιβλιοθήκης. Έτσι για παράδειγμα αν ψάχνετε το εγχειρίδιο για μία κάρτα μητρικής της ASUS, αυτό που έχετε να κάνετε είναι να το γράψετε στην αναζήτηση και μετά να επιλέξετε την ανάλογη κατηγορία! Τόσο απλά και γρήγορα θα έχετε το manual στα χέρια σας! 

Μια τεράστια βιβλιοθήκη με χιλιάδες δωρεάν οδηγούς χρήσης! Επισκεφτείτε την σελίδα:


Συντάκτης του άρθρου: Κουτσιούμπα Ελένη


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr