Δεν θέλετε κάποιος φίλος σας στο Facebook να σας στέλνει προσωπικά μηνύματα; Θα μου πείτε τώρα ότι απλά μπορείτε να τον διαγράψετε από φίλο. Ναι αλλά μπορεί να μαλώσατε βρε αδερφέ και δεν θέλετε να σας μιλάει αυτή την στιγμή.

Μπορεί να θέλετε να κάνετε τον δύσκολο στην κοπελιά, είπαμε, τις γυναίκες όσο τις «φτύνεις», τόσο κολλάνε, σαν τα γραμματόσημα ένα πράμα. Μην αναγκαστείτε να διαγράψετε τον φίλο σας για ένα καπρίτσιο. Υπάρχει η λύση του μπλοκαρίσματος μόνο των μηνυμάτων και η διαδικασία είναι πανεύκολη.



Πώς μπορώ να μπλοκάρω τα μηνύματα από κάποιον στο Facebook;
  • Ανοίξτε τη συζήτηση με το άτομο που θέλετε να μπλοκάρετε.
  • Πατήστε το γρανάζι που βρίσκεται πάνω δεξιά, διπλα στο όνομα του συνομιλητή σας
  • Πατήστε Μπλοκάρισμα μηνυμάτων


Τι συμβαίνει όταν μπλοκάρω τη λήψη μηνυμάτων από κάποιον;

Το συγκεκριμένο άτομο δεν έχει πλέον τη δυνατότητα να επικοινωνήσει μαζί σας (π.χ. να σας στείλει μηνύματα, να σας καλέσει) στο Messenger.
Επίσης, δεν έχετε ούτε εσείς τη δυνατότητα να επικοινωνείτε μαζί του στο Messenger ή στη Συνομιλία του Facebook.
Αν εσείς και το άτομο που μπλοκάρετε είστε σε κοινή ομαδική συζήτηση, θα ειδοποιηθείτε πριν συμμετάσχετε στη συζήτηση. Αν επιλέξετε να συμμετάσχετε σε ομαδική συζήτηση με το άτομο που έχετε μπλοκάρει, θα μπορείτε να δείτε τα μηνύματά του και θα μπορεί να δει τα δικά σας στη συγκεκριμένη συζήτηση.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης