[How to]: Πως μπλοκάρω τα μηνύματα από φίλους μου στο Facebook

Πως να μπλοκάρετε τα μηνύματα από τους φίλους σας στο Facebook

Δεν θέλετε κάποιος φίλος σας στο Facebook να στέλνει προσωπικά μηνύματα; Θα μου πείτε τώρα ότι απλά μπορείτε να τον διαγράψετε από φίλο. Ναι, αλλά μπορεί να μαλώσατε βρε αδερφέ και δεν θέλετε να σας μιλάει τη συγκεκριμένη στιγμή.

Μπορεί να θέλετε να κάνετε τον δύσκολο στην κοπελιά, είπαμε, τις γυναίκες όσο τις «φτύνεις», τόσο κολλάνε, σαν τα γραμματόσημα ένα πράμα. Μην αναγκαστείτε να διαγράψετε τον φίλο σας για ένα καπρίτσιο. Υπάρχει η λύση του μπλοκαρίσματος μόνο των μηνυμάτων και η διαδικασία είναι πανεύκολη.



Πώς μπορώ να μπλοκάρω τα μηνύματα από κάποιον στο Facebook;
  • Ανοίξτε τη συζήτηση με το άτομο που θέλετε να μπλοκάρετε.
  • Πατήστε το γρανάζι που βρίσκεται πάνω δεξιά, διπλό στο όνομα του συνομιλητή σας
  • Πατήστε Μπλοκάρισμα μηνυμάτων


Τι συμβαίνει όταν μπλοκάρω τη λήψη μηνυμάτων από κάποιον;

Το συγκεκριμένο άτομο δεν έχει πλέον τη δυνατότητα να επικοινωνήσει μαζί σας (π.χ. να σας στείλει μηνύματα, να σας καλέσει) στο Messenger.
Επίσης, δεν έχετε ούτε εσείς τη δυνατότητα να επικοινωνείτε μαζί του στο Messenger ή στη συνομιλία του Facebook.
Αν εσείς και το άτομο που μπλοκάρετε είστε σε κοινή ομαδική συζήτηση, θα ειδοποιηθείτε πριν συμμετάσχετε στη συζήτηση. Αν επιλέξετε να συμμετάσχετε σε ομαδική συζήτηση με το άτομο που έχετε μπλοκάρει, θα μπορείτε να δείτε τα μηνύματά του και θα μπορεί να δει τα δικά σας στη συγκεκριμένη συζήτηση.


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram