PhotoFilmStrip - Φτιάξε ταινίες από τις φωτογραφίες σου

Φτιάξε βίντεο από φωτογραφίες και βάλε μουσική υπόκρουση


Όταν έχεις πολλές φωτογραφίες από τις διακοπές και θέλεις να φτιάξεις ένα όμορφο βιντεάκι, τότε θα χρησιμοποιήσεις το PhotoFilmStrip. Νομίζω άξια μπορεί να συγκριθεί με την απλότητα του παλιού και καλού Windows Movie Maker.

Το πρόγραμμα είναι δωρεάν και μας προσφέρει ευκολία στη χρήση του, διότι σε μόλις τρία (3) βήματα μπορούμε να φτιάξουμε το βίντεο της αρεσκείας μας προσθέτοντας υπότιτλους και μουσική υπόκριση. Επίσης, διαθέτει όμορφα εφέ, τα λεγόμενα «Ken Burns».
Το εφέ «Ken Burns» είναι ένα είδος μετατόπισης (panning) και ζουμ που χρησιμοποιείται σε βίντεο που δημιουργήθηκε από μια σειρά εικόνων. Το όνομά του το πήρε από τον Ken Burns, ο οποίος είναι παραγωγός ντοκιμαντέρ και χρησιμοποιεί αυτή την τεχνική στα έργα του.

Το βίντεο, μπορεί να αποθηκευτεί σε φορμάτ όπως: AVI (XVid, MJPEG), FLV, MPEG4 σε ανάλυση Full HD.

Στο download link που σας δίνουμε, θα μεταφερθείτε στην επίσημη σελίδα του προγράμματος όπου θα δείτε εκδόσεις για Linux και Windows.

Έκδοση: 3.7.0
Μέγεθος: 17.3 MB
Λειτουργικό σύστημα: Linux / Windows All / Mac
Κατασκευαστής: PhotoFilmStrip
Πηγή: photofilmstrip.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Download 

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram