Simple System Tweaker - Δώσε ώθηση στον υπολογιστή σου



Με το δωρεάν Simple System Tweaker από το tweaking.com, μπορούμε να επέμβουμε στον υπολογιστή μας και με λίγα κλικ του ποντικιού να κάνουμε μικρορυθμίσεις ώστε να αυξήσουμε τις επιδόσεις του.

Δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε όταν ακούμε ρυθμίσεις! Το πρόγραμμα είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να αυτοματοποιεί τις διαδικασίες. Τα Windows έρχονται με προεπιλεγμένες ρυθμίσεις για το σύστημα μας και αυτό που κάνει στην ουσία του Simple System Tweaker είναι να επεμβαίνει σε κάποιες ρυθμίσεις που δεν επηρεάζουν την λειτουργία του υπολογιστή αλλά και είναι περιττές για τους περισσότερους, όπου αν τις απενεργοποιήσεις, θα δεις καλύτερα αποτελέσματα απόδοσης και ταχύτητας.

Οι έμπειροι δημιουργοί της εφαρμογής λένε ότι είναι ασφαλείς αυτές οι ενέργειες αλλά σας συνιστούν να πάρετε πρώτα backup την registry. Το backup μπορείτε να το πάρετε εύκολα αφού υπάρχει στη πρώτη καρτέλα της εφαρμογής.

Από κει και πέρα, θα δείτε ότι υπάρχουν ακόμα 4 καρτέλες με tweaks (μικρορυθμίσεις), οι οποίες είναι χωρισμένες ανά κατηγορία:

  • General Tweaks
  • Networkng Tweaks
  • Services Tweaks
  • Visual Tweaks

Η κάθε μία από αυτές τις καρτέλες διαθέτει μικρορυθμίσεις όπου μπορείτε να τις επιλέξετε όλες ή συγκεκριμένες. Για κάθε μία από αυτές τις ρυθμίσεις υπάρχει ένα ερωτηματικό όπου αν το πατήσετε θα σας πει αναλυτικά ποια είναι η χρησιμότητά τους.

Έκδοση: 2.2.0
Μέγεθος: 3.99 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: tweaking.com
Πηγή: tweaking.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram