Εδώ ψάχνεις...

Simple System Tweaker 2.2.0 - Δώσε ώθηση στον υπολογιστή σου

Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016


Με το δωρεάν Simple System Tweaker από το tweaking.com, μπορείτε με απλά κλικ του ποντικιού να κάνετε μικρορυθμίσεις στον υπολογιστή σας ώστε να αυξήσετε τις επιδόσεις του.

Μην αγχώνεστε. Το πρόγραμμα είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να αυτοματοποιεί τις διαδικασίες. Τα Windows έρχονται με προεπιλεγμένες ρυθμίσεις για το σύστημα σας και αυτό που κάνει στην ουσία του Simple System Tweaker είναι να επεμβαίνει σε κάποιες ρυθμίσεις που δεν επηρεάζουν την λειτουργία του υπολογιστή αλλά και είναι περιττές για τους περισσότερους, όπου αν τις απενεργοποιήσεις, θα δεις καλύτερα αποτελέσματα απόδοσης και ταχύτητας.

Οι έμπειροι δημιουργοί της εφαρμογής λένε ότι είναι ασφαλείς αυτές οι ενέργειες αλλά σας συνιστούν να πάρετε πρώτα backup την registry. Το backup μπορείτε να το πάρετε εύκολα αφού υπάρχει στη πρώτη καρτέλα της εφαρμογής.

Από κει και πέρα, θα δείτε ότι υπάρχουν ακόμα 4 καρτέλες με tweaks (μικρορυθμίσεις), οι οποίες είναι χωρισμένες ανά κατηγορία:


  • General Tweaks
  • Networkng Tweaks
  • Services Tweaks
  • Visual Tweaks


Η κάθε μία από αυτές τις καρτέλες διαθέτει μικρορυθμίσεις όπου μπορείτε να τις επιλέξετε όλες ή συγκεκριμένες. Για κάθε μία από αυτές τις ρυθμίσεις υπάρχει ένα ερωτηματικό όπου αν το πατήσετε θα σας πει αναλυτικά ποια είναι η χρησιμότητά τους.

Έκδοση: 2.2.0
Μέγεθος: 3.99 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: tweaking.com
Πηγή: tweaking.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr