Παίξε 5 κλασικά παιχνίδια, απευθείας από την Google αναζήτηση


Παιχνίδια της Google αναζήτησης



Είχε δεν είχε η Google, βάλθηκε να μας καταστρέψει τον όποιο ελεύθερο χρόνο είχαμε. Και αυτό οφείλεται στη μηχανή αναζήτησης της εταιρίας όπου η Google ενσωμάτωσε πέντε (5) κλασικά και δημοφιλή παιχνίδια που μπορούμε να παίξουμε άμεσα και δωρεάν χωρίς κανένα κατέβασμα. 

Πως παίζουμε και ποια είναι τα παιχνίδια;

• Για να παίξουμε τη Πασιέντζα που όλοι γνωρίσαμε, πληκτρολογούμε στη μηχανή αναζήτησης τη φράση: «Google Solitaire», η οποία διαθέτει εύκολο και δύσκολο επίπεδο. (ή πατήστε εδώ)

• Για να παίξουμε ακόμα ένα γνωστό και εύκολο παιχνίδι, τη Τρίλιζα, πληκτρολογούμε τη λέξη: «tic-tac-toe»  και παίζουμε ενάντια στον υπολογιστή με βαθμούς δυσκολίας εύκολο, μεσαίο, αδύνατο ή και με κάποιον φίλο μας διπλό, από την ίδια συσκευή/υπολογιστή. (ή πατήστε εδώ)

• Για να παίξουμε το διάσημο και ιστορικό παιχνίδι Pac-Man, πληκτρολογούμε τη λέξη: «Pacman» στη μπάρα αναζήτησης της Google και Voila, η παιχνιδάρα με τη γνωστή και αξέχαστη μουσική του, μας κλείνει το μάτι για ένα γύρο! (ή πατήστε εδώ)

• Δεν θα μπορούσε να λείπει το κλασικό Φιδάκι από τα παιχνίδια της Google. Πληκτρολογήστε τη φράση: «παίξτε φιδάκι» και είστε έτοιμοι. (ή πατήστε εδώ)

• Τέλος, έχουμε το αγαπημένο Ναρκαλιευτή! Το θυμάστε στα παλιά Windows ε; Δεν έχετε παρά να πληκτρολογήστε στην αναζήτηση της Google τη λέξη: «Ναρκαλιευτής». (ή πατήστε εδώ)

Φυσικά, χρειάζεται να υπάρχει σύνδεση στο ίντερνετ, και μπορούμε να παίξουμε από υπολογιστή ή από κινητό ανεξαρτήτου λειτουργικού συστήματος.  Καλό κάψιμο.


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram