Παίξε Πασιέντζα, Pac-man και Τρίλιζα απευθείας από την Google ΑναζήτησηΕίχε δεν είχε η Google, βάλθηκε να μας καταστρέψει τον όποιο ελεύθερο χρόνο είχαμε. Και αυτό οφείλεται στη μηχανή αναζήτησης της εταιρίας όπου η Google ενσωμάτωσε τρία (3) κλασικά και δημοφιλή παιχνίδια που μπορούμε να παίξουμε άμεσα και δωρεάν χωρίς κανένα κατέβασμα.

Πως παίζουμε και ποια είναι τα παιχνίδια;

• Για να παίξουμε τη πασιέντζα που όλοι γνωρίσαμε, πληκτρολογούμε στη μηχανή αναζήτησης τη λέξη «Solitaire», η οποία διαθέτει εύκολο και δύσκολο επίπεδο.

Για να παίξουμε ακόμα ένα γνωστό και εύκολο παιχνίδι, τη τρίλιζα, πληκτρολογούμε τη λέξη «tic-tac-toe»  και παίζουμε ενάντια στον υπολογιστή με βαθμούς δυσκολίας εύκολο, μεσαίο, αδύνατο ή και με κάποιον φίλο μας διπλό, από την ίδια συσκευή/υπολογιστή.

Τέλος, για να παίξουμε το διάσημο και ιστορικό παιχνίδι Pac-Man, πληκτρολογούμε τη λέξηγ «Pacman» στη μπάρα αναζήτησης της Google και Voila, η παιχνιδάρα με τη γνωστή και αξέχαστη μουσική του, μας κλείνει το μάτι για ένα γύρο!

Φυσικά, χρειάζεται να υπάρχει σύνδεση στο ίντερνετ, και μπορούμε να παίξουμε από υπολογιστή ή από κινητό ανεξαρτήτου λειτουργικού συστήματος.  Καλό κάψιμο.

σ.σ: Αν δεν σας εμφανίζει κάποιο παιχνίδι, γυρίστε τη γλώσσα από ελληνικά σε αγγλικά στη μηχανή αναζήτησης της Google.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram