Εδώ ψάχνεις...

taexeiola - Ένα site, σωστό φροντιστήριο!

Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016


Ελληνικά βοηθήματα για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, Λυσάρια, βιβλία, υποστηρικτικό υλικό και Διαγωνίσματα, βίντεο-μαθήματα και όλα αυτά συγκεντρωμένα σε ένα Blog φίλες και φίλοι. Το «taexeiola.gr» πραγματικά τα έχει όλα, όσο αναφορά την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση!

Ένα blog, που όπως φαίνεται έχει πέσει αρκετή δουλειά με μεράκι, το καθιστά μια από τις λίγες (ίσως είναι και μοναδική) προσπάθειες στον ελλαδικό χώρο στον τομέα του.

Χαρακτηριστικά, αναφέρει ο δημιουργός του:

«Αρχικά στόχος του ήταν να συλλέγει και να αναρτά αξιόλογο εκπαιδευτικό υλικό που θα βοηθούσε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Έπειτα από παρότρυνση των αναγνωστών ήρθε η συνεργασία με εκπαιδευτικούς που θέλησαν να εργαστούν μαζί. Έτσι ξεκίνησαν να δημιουργούνται νέα ψηφιακά βοηθήματα που είχαν ανάγκη μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί. Από τότε η ομάδα του taexeiola καθημερινά μεγαλώνει και εξελίσσεται. Σήμερα η φιλοδοξία του taexeiola είναι να γίνει ένα χρήσιμο εργαλείο για την εκπαιδευτική κοινότητα μέσα από μία ευέλικτη ψηφιακή πλατφόρμα που θα χρησιμοποιεί τις δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας.» ►►  κλικ στο σύνδεσμο για να μεταφερθείτε στο taexeiola.gr

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr