2 εκπληκτικά sites για να κατεβάζετε παλιές εκδόσεις εφαρμογών

Παλιές εκδόσεις δωρεάν εφαρμογών

Πολλές φορές μας πιάνει νοσταλγία για τις εφαρμογές που κυκλοφορούσαν πριν από μια 15ετία ή και παραπάνω. Θυμάστε το Winamp ή το MSN Messenger; Θέλετε να δείτε πως ήταν το skype πριν από 10 χρόνια;

Δεν είναι όμως μόνο θέμα νοσταλγίας. Κάποιοι χρήστες θέλουν να έχουν τις παλιές εκδόσεις εφαρμογών, διότι τους βόλευε περισσότερο, τις είχαν συνηθίσει ή ακόμα έχουν παλιά μηχανήματα που δεν τρέχουν τις νεότερες εκδόσεις. Σήμερα, θα σας δείξω δύο υπέροχα sites, στα οποία μπορείτε να κάνετε μια βουτιά στο παρελθόν και να αναζητήσετε εκδόσεις εφαρμογών που είναι ξεχασμένες.

oldversion.com

Το Oldversion είναι ένα site εξολοκλήρου φτιαγμένο γι' αυτό τον λόγο. Εδώ θα βρείτε την μεγαλύτερη γκάμα παλιών εκδόσεων από εφαρμογές για PC, Macintosh, Linux, Games αλλά και Android. Όλα τα προγράμματα είναι όμορφα κατηγοριοποιημένα και δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε αυτό που θέλετε.


Αυτό που μου άρεσε ιδιαίτερα, είναι ότι υπάρχουν όλες οι εκδόσεις, ακόμα και η πιο πρόσφατη. Όταν θα μπείτε σε ένα πρόγραμμα θα σας ενημερώνει ποια είναι η πιο πρόσφατη, ποια είναι η δημοφιλέστερη έκδοση και από κάτω όλες οι παλιότερες.

Filehippo.com

Το Filehippo είναι ένα πασίγνωστο site που συγκεντρώνει τι πιο ποιοτικές εφαρμογές. Δεν είναι φτιαγμένο ειδικά για παλιές εκδόσεις όπως το oldversions αλλά σε κάθε πρόγραμμα που θα δείτε, υπάρχει η επιλογή να κατεβάσετε όλες τις προγενέστερες εκδόσεις.



Θα έλεγα, ότι στο Filehippo θα βρείτε πιο προσεγμένα και επιλεγμένα προγράμματα.

Μόλις κατέβασα το Winamp στην έκδοση 2.95 στα Windows 10 και δουλεύει απροβλημάτιστα. Πανάλαφρο, και μην σας πω ότι θα γίνει ξανά το αγαπημένο μου πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικών αρχείων.



Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram