Paranoia Text Encryption - Κρυπτογραφήστε κείμενα και αφήστε να ψάχνονται



Με το «Paranoia Text Encryption», μπορείτε να δημιουργήσετε εντελώς δωρεάν κρυπτογραφημένα κείμενα και να τα χρησιμοποιήσετε για ανταλλαγή απόρρητων εγγράφων, κωδικών κτλ χωρίς την φοβία να πέσουν σε ξένα χέρια. Χρησιμοποιεί τη πλέον «άσπαστη» κρυπτογράφηση AES 256bit αλλά και άλλες πολύ δυνατές όπως Blowfish 448bit, RC6 256bit, Serpent 256bit, Twofish 256bit. Η διαδικασία κρυπτογράφησης και αποκρυπτογράφησης είναι πολύ απλή:

Κρυπτογράφηση:

  • Βάζετε έναν κωδικό της αρεσκείας σας στο πάνω πλαίσιο που αναγράφει «Password»
  • Γράφετε ή επικολλάτε το κείμενο στο κενό πλαίσιο με το πράσινο περίγραμμα.
  • Πατήστε το κουμπί κρυπτογράφησης «Encrypt» και το κρυπτογραφημένο κείμενο θα εμφανιστεί κάτω, στο κενό πλαίσιο με το κόκκινο περίγραμμα


Αποκρυπτογράφηση:

  • Βάλτε πάλι το Password
  • Επικολλήστε το κρυπτογραφημένο κείμενο στο κενό πλαίσιο με το κόκκινο περίγραμμα.
  • Πατήστε το κουμπί αποκρυπτογράφησης «Decrypt» και το κρυπτογραφημένο κείμενο θα αποκρυπτογραφηθεί στο πράσινο πλαίσιο! 


Η εφαρμογή διατίθεται για όλα τα γνωστά λειτουργικά συστήματα όπως Android, iOS, Linux, Windows και Mac, ενώ υπάρχει και web έκδοση. Θα τα βρείτε όλα στο download link που σας δίνουμε.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι μπορείτε να κρυπτογραφήσετε κείμενο και να το τοποθετήσετε μέσα σε εικόνες με την μέθοδο της Στεγανογραφίας! Αυτό, κάνει πιο δύσκολη την δουλειά του «επιτιθέμενου».


Έκδοση: 14R2E
Μέγεθος: 848 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / Android / Macintosh / iOS / web version
Κατασκευαστής: Paranoia Works
Πηγή: paranoiaworks.mobi
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram