tinyMediaManager - Οργάνωση Ταινιών και Σειρών στα Ελληνικά


tiny-media-manager - organosi-tainiwn-kai-seirwn


Το «tinyMediaManager», είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα με το οποίο μπορούμε να οργανώσουμε τις ταινίες και τις σειρές που έχουμε στον υπολογιστή μας!

Το περιβάλλον εργασίας του προγράμματος είναι εύκολο και δεν θα μας δυσκολέψει καθόλου ενώ δεν λείπει η άντληση στοιχείων και πληροφοριών για κάθε ταινία από μεγάλα databases όπως το IMDB και το TMDB. Έτσι με αυτό τον τρόπο μπορούμε πολύ γρήγορα να αποκτήσουμε εξώφυλλα για τις ταινίες μας, φωτογραφικό υλικό, trailer, πληροφορίες για το cast των ηθοποιών κ.α.

Το πρόγραμμα είναι portable, που σημαίνει ότι απλά θα το κατεβάσουμε, θα αποσυμπιέσουμε το .zip αρχείο και θα εκτελέσουμε το πρόγραμμα χωρίς να εγκατασταθεί στον υπολογιστή μας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το πρόγραμμα διατίθεται για Windows, Linux και mac OS λειτουργικά συστήματα όπως επίσης θα το βρούμε και μεταφρασμένο στην ελληνική γλώσσα.

Έκδοση: 4.1.4.1
Μέγεθος: 66.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / Mac
Κατασκευαστής: tinymediamanager.org
Πηγή: tinymediamanager.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram