DriverPack Solution - Η λύση για να έχετε πάντα αναβαθμισμένους drivers

DriverPack Solution

To DriverPack Solution είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που ανιχνεύει τον υπολογιστή σας και βρίσκει τους οδηγούς (Drivers) που λείπουν ή χρειάζονται αναβάθμιση από το σύστημα σας.
Την πρώτη φορά που θα ανοίξετε την εφαρμογή, θα σκανάρει το σύστημά σας για να βρει τους drivers που πρέπει να αναβαθμιστούν. Αφού γίνει αυτό, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί «για προχωρημένους» που βρίσκεται στο κάτω μέρος της εφαρμογής.

Είναι μια αναγκαία επιλογή αυτή, διότι αν πατήσετε το μεγάλο πράσινο κουμπί που γράφει «PC diagnostics and configuring», θα εγκαταστήσει μεν τους drivers αλλά μαζί θα εγκαταστήσει και κάποιες προτεινόμενες εφαρμογές. Σε καμία περίπτωση δεν το θέλουμε αυτό.

Αφού κάνουμε τα παραπάνω, θα εμφανιστεί μια οθόνη με τους οδηγούς που χρειάζονται αναβάθμιση. Μπορείτε να κλικάρετε στο «Εγκατάσταση όλων» για να τους αναβαθμίσετε όλους ή να επιλέξετε έναν την φορά. Αυτό το αφήνω στην κρίση σας.

Σημαντικό: Υπάρχει περίπτωση, στην καρτέλα «Λογισμικό» να έχει προεπιλεγμένα (τικαρισμένα) κάποια τρίτα προγράμματα για εγκατάσταση. Αποεπιλέξτε τα και στη συνέχεια πηγαίνετε στην καρτέλα «Προγράμματα Οδήγησης» για να εγκαταστήσετε πλέον μόνο τους drivers που θα επιλέξετε. Το πρόγραμμα θέλει σώνει και καλά να εγκαταστήσουμε τρίτα λογισμικά αλλά δεν θα του κάνουμε τη χάρη. 

Επίσης, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας «χτυπήσει» λανθασμένα το antivirus που έχετε στον υπολογιστή σας. Αγνοήστε το, δεν υπάρχει πρόβλημα. 

Έκδοση: 17.11.106
Μέγεθος: 2.3 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Artur Kuzyakov
Πηγή: driverpack.io/el
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram