OpenShot - Το πιο εύκολο δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο

Εύκολο Video Editing με το OpenShot

Το OpenShot Video Editor είναι ένα δωρεάν, ανοιχτού κώδικα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο για Linux, Mac και Windows λειτουργικά συστήματα υπό την άδεια GPL 3.0.

Με το OpenShot μπορείς να συνδυάσεις βίντεο, φωτογραφίες, αρχεία μουσικής και να δημιουργήσεις από το μηδέν και με σχετική ευκολία την ταινία που πάντα ονειρευόσουν. Στην επίσημη ιστοσελίδα υπάρχει οδηγός χρήσης για την εκμάθηση του προγράμματος. Πιστέψτε με, αξίζει τον κόπο να μάθεις το Openshot, μιας και το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.

Μπορείς εύκολα να προσθέσεις υπότιτλους, μεταβάσεις και εκπληκτικά εφέ, και στη συνέχεια να εξάγεις την ταινία σε όλα τα γνωστά format.

Τέλος, βρήκαμε ένα ελληνικό βίντεο που γίνεται ένα εισαγωγικό μάθημα στα βασικά (και είναι αρκετά) του Openshot, που νομίζω θα σε βάλει για τα καλά στο πνεύμα του προγράμματος, κυρίως αν είσαι νεοεισερχόμενος στον «άθλημα» του μοντάζ. Δες το βίντεο:



Σε προηγούμενο άρθρο είδαμε το Avidemux, επίσης ανοικτό και δωρεάν λογισμικό που σαφώς έχεις λιγότερες επιλογές από το OpenShot αλλά για κάποιον που θέλει ακόμα πιο απλό πρόγραμμα για τα βασικά, μπορεί να το δοκιμάσει. 

Έκδοση: 2.6.1 
Μέγεθος: 166 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / Mac
Κατασκευαστής: OpenShot Studios, LLC.
Πηγή: openshot.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram