PrintFriendly - Γλυτώστε χαρτί και μελάνι εκτυπώνοντας ιστοσελίδες

Στη σύγχρονη εποχή του διαδικτύου, το μόνο εύκολο είναι να εκτυπώσουμε περιεχόμενο από ιστοσελίδες και αυτό γίνεται πολύ εύκολα. Αυτό που μας προκαλεί πονοκέφαλο είναι ότι μαζί με αυτό που θέλουμε να εκτυπώσουμε από μια ιστοσελίδα, εκτυπώνουμε και άχρηστη πληροφορία. Εικόνες και κείμενο που δεν θέλουμε να εκτυπωθούν, γίνονται ένα και το αυτό με χρήσιμο περιεχόμενο και το αποτέλεσμα είναι να σπαταλάμε χαρτί και μελάνι.

Λύση στο πρόβλημα αυτό έρχεται να δώσει μια online και δωρεάν εφαρμογή, η Print Friendly, που χάρη σε αυτή μπορούμε να διαγράψουμε με ένα κλικ το ανεπιθύμητο περιεχόμενο και στη συνέχεια να το εκτυπώσουμε ή να το αποθηκεύσουμε σε PDF.

Μέσω της Print Friendly λοιπόν, βάζοντας στη κενή μπάρα το λινκ της σελίδας που ενδιαφερόμαστε να εκτυπώσουμε, μπορούμε να αφαιρέσουμε με ένα κλικ αυτά που δεν θέλουμε.

Η Print Friendly δεν μένει μόνο σε αυτό. Για την δική μας ευκολία, έχει δημιουργήσει και πρόσθετα για τους αγαπημένους browsers, όπου μπορούμε να κάνουμε την δουλειά αυτή ακόμα πιο εύκολη.

Απευθείας εκτύπωση από την σελίδα
Πρόσθετο για Browsers

Λειτουργικό σύστημα: Όλα (πρόκειται για online εφαρμογή)
Κατασκευαστής: printfriendly.com
Πηγή: printfriendly.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης 

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram