«The Curse of Issyos» - Δωρεάν παιχνίδι βασισμένο στην Ελληνική Μυθολογία

Δωρεάν παιχνίδι βασισμένο στην Ελληνική Μυθολογία

Ο τύπος από την Ισπανία με το παρατσούκλι Locomalito, είναι δημιουργός retro βίντεο-παιχνιδιών, σαν αυτά που παίζαμε παλιά στα 80's και 90's. Είναι όμως πάρα πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Εκπληκτικός σχεδιασμός και gameplay, ακόμα και εξώφυλλα από CD και Manual υπάρχουν! Ο ήχος τους παιχνιδιού είναι ιδιαίτερος (εποχής), αφού συνεργάζεται με τον Gryzor87, όπου είναι υπεύθυνος για τη μουσική και τα ηχητικά εφέ.

Παλιότερα παρουσιάσαμε μερικά δωρεάν παιχνίδια από αυτόν, όπως το Hydorah, Maldita Castilla και Gaurodan. Αξίζει να τα δοκιμάσεις όλα αυτά.

Σήμερα, θα σου παρουσιάσω την τελευταία δημιουργία του που έχει άρωμα Ελλάδος και μάλιστα εμπνευσμένο από την Ελληνική Μυθολογία.


Ιστορία: Ο Δευκαλίων ψάρευε σε μια ήσυχη γαλάζια θάλασσα όταν ξαφνικά άκουσε την φωνή της Θεάς Αθηνάς να του λέει: «Βιάσου, το νησί Issyos έχει καταραστεί από τους θεούς του Ολύμπου!» Έτσι, φοβούμενος για την κόρη του, η μόνη που του απέμεινε από την οικογένειά του, ο ψαράς άρχισε το ταξίδι του γυρισμού στο σπίτι του... και η περιπέτεια μόλις ξεκίνησε!

Το «The Curse of Issyos» είναι ένα παιχνίδι platform δράσης εμπνευσμένο από τα 8bit παιχνίδια της δεκαετίας του 80, όπως τα Vampire Killer, Rastan, Kenseiden, Rygar ή Ninja Gaiden.

Διαθέτει 7 επίπεδα με 9 bosses (μάνες) και περισσότερους από 40 διαφορετικούς εχθρούς.
Όπως μας λέει ο δημιουργός, υπάρχει ένα μυστικό επίπεδο, το οποίο αλλάζει το τέλος του παιχνιδιού, αν το βρείτε.
Το παιχνίδι έχει περίπου ένα 45λεπτο gameplay και όπως είπαμε είναι εμπνευσμένο από τη μυθολογία και θα συναντήσετε μυθικά τέρατα όπως τη Σκύλα και τη Χάρυβδη, τη Λερναία Ύδρα, τον Πολύφημο, τον Άδη, τη Μέδουσα και άλλους!

Στο download link που σου δίνω, θα μεταφερθείς στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού, όπου μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν για Windows άλλα υπάρχουν και επιπλέον καλούδια όπως το manual, το soundtrack, διάφορα posters, dvd covers αλλά και το trailer του παιχνιδιού. Άκρως επαγγελματική δουλειά με τα όλα του!

Έκδοση: -
Μέγεθος: 51 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Locomalito
Πηγή: locomalito.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης 

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal