VirtualDVD - Φτιάξε όσα εικονικά δισκάκια θέλεις στον υπολογιστή σου

VirtualDVD - Δημιούργησε άπειρους εικονικούς δίσκους



Γνωρίζεις τι είναι οι εικονικοί δίσκοι; Αυτά τα αρχεία ISO που κυκλοφορούν και μπορούμε να τα τρέξουμε στον υπολογιστή μας χωρίς την ύπαρξη φυσικών CD/DVD.

Είναι πολύ βολικό ξέρεις. Αντί να έχεις το DVD του παιχνιδιού που θέλεις να παίξεις, κατεβάζεις ή δημιουργείς το iSO του, και με το κατάλληλο πρόγραμμα κάνεις mount το ISO, και στην ουσία δημιουργείς ένα εικονικό DVD που είναι μόνιμα στο PC σου και παίζεις από κει το παιχνίδι. Δεν είναι φυσικά μόνο για παιχνίδια, για οποιοδήποτε πρόγραμμα ή ακόμα και λειτουργικό σύστημα.

Έτσι λοιπόν, το VirtualDVD από την ohsoft, είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα με το οποίο μπορείς να δημιουργήσεις απεριόριστα εικονικά δισκάκια στον υπολογιστή σου. Εκτός από το κλασικό ISO, είναι συμβατό και με ένα σωρό άλλες μορφές όπως:

ClonCD (*.ccd), CDRWin (*.bin), Cue Sheets (*.cue), CDImage (*.img), ISO (*.iso), BlindRead (*.bwt), BlindWrite (*.b5t) (*.b6t), DAEMON Tools Image (*.mds) (*.mdf) (*.mdx), Disk Juggler (*.cdi), Instant CD/DVD (*.pdi), Compressed ISO (*.isz), Nero Burning ROM (*.nrg), CloneDVD (*.dvd), CDSpace6 (*.lcd)

To πρόγραμμα είναι πλήρως εξελληνισμένο, και μόλις το εγκαταστήσεις θα «κάτσει» στη system tray του υπολογιστή σου, δηλαδή κάτω δεξιά στην μπάρα και δίπλα στο ρολόι, και από κει θα μπορείς να κάνεις όλη τη δουλειά.

Έκδοση: 9.4.4
Μέγεθος: 3.8 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: ohsoft.net
Πηγή: ohsoft.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram