ΚΙΝΟ - Καταπληκτική εφαρμογή για όσους παίζουν KINO


Ο Νίκος Σταμπουλής, δημιουργός της δωρεάν εφαρμογής για Android συσκευές KINO, αναφέρει ότι το πρόγραμμα αυτό έχει σκοπό την ενημέρωση και διευκόλυνση των χρηστών του τυχερού παιχνιδιού.

Έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε άμεσα για τα αποτελέσματα των κληρώσεων αλλά και να βρείτε οποιαδήποτε παλιότερη κλήρωση, αφού μπορείτε να τις ψάξετε όλες από την αρχή του παιχνιδιού, δηλαδή το 2003.

Η εφαρμογή KINO, μπορεί να παράξει για εσάς τυχαία δελτία ή ακόμα να δημιουργήσετε τα δικά σας. Ενημερώνεστε αν το δελτίο που δημιουργήσατε έχει κερδίσει σε κάθε κλήρωση που γίνεται καθώς και το τελικό ποσό με βάση τις τιμές του για το Kino Bonus και πολλαπλασιαστή.

Μια νέα εισαγωγή στην εφαρμογή είναι η δυνατότητα να δημιουργήσετε δελτίο που παίξατε στην πραγματικότητα και να βρείτε τα συνολικά κέρδη.

Συνοψίζοντας, με αυτό το πρόγραμμα θα έχετε:

  • προβολή των τελευταίων κληρώσεων, 
  • τα πιθανά σας κέρδη, 
  • αναζήτηση παλιότερων κληρώσεων, 
  • δημιουργία δελτίων 
  • και στατιστική ανάλυση. 


Από τα σχόλια των χρηστών στο Google Play store και την βαθμολογία της εφαρμογής (4.4 αστέρια) μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για ένα πολύ καλό και βοηθητικό εργαλείο για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αν είστε από υπολογιστή, κατεβάστε την εφαρμογή μέσω του QR code:

Έκδοση: 1.3
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 και άνω
Κατασκευαστής: Νίκος Σταμπουλής
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.