Τα Μυστικά Της Σιδηράς Παρθένου - Οι Iron Maiden στα Ελληνικά

Iron Maiden στα Ελληνικά


Ένα καταπληκτικό δωρεάν βιβλίο για τους λάτρεις της Metal μουσικής και δη του πασίγνωστου συγκροτήματος ανά την υφήλιο Iron Maiden! Το δωρεάν βιβλίο του Γεώργιου Ηλ. Ματσαγγούρα είναι στην ουσία μία μετάφραση και νοηματική προσέγγιση του έργου (των τραγουδιών) των Iron Maiden, και αποτελεί, εκτός την κατανόηση του έργου των Iron Maiden, χωρίς να το επιδιώκει, μια καλή απάντηση σε όσους ημιμαθείς ή δύσπιστους ανησυχούν για την επίδραση των Iron Maiden και συγκροτημάτων σαν και αυτούς, στη νεολαία.

Αποδεικνύει πως το έργο τους, όχι μόνο δεν είναι «επιζήμιο», αλλά αντίθετα, περιέχει ψηφίδες γενικής παιδείας οι οποίες, αποκτώμενες με ευχάριστο τρόπο μέσα από τη γνωριμία με τη μουσική του συγκροτήματος, μπορούν να αποτελέσουν ερέθισμα για σκέψη και να ξυπνήσουν στο νέο τη δίψα της γνώσης. Όχι αυτής που «επιβάλλεται» για βιοποριστικούς λόγους, αλλά αυτής που χαρίζει βαθύτερη παιδεία και καλλιέργεια.

Είδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 13.2 MB
Σελίδες: 504
Συγγραφέας: Γεώργιος Ηλ. Ματσαγγούρας
Πηγή: 24grammata.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal