Εδώ ψάχνεις...

NPointer - Δωρεάν εφαρμογή για να χειρίζεσαι τον υπολογιστή με κίνηση των χεριών ή με την φωνή σου

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016


Το NPointer είναι ένα δωρεάν λογισμικό για να ελέγχετε τον υπολογιστή σας μέσα από κινήσεις χεριών και φωνής χωρίς να αγγίζετε κάτι. Αυτό που χρησιμοποιεί η εφαρμογή είναι το μικρόφωνο σας και την Web κάμερα του υπολογιστή σας. Έτσι, εντοπίζει τις κινήσεις που κάνετε με τα χέρια (μπορεί και με το κεφάλι ή και με τα δύο συνδυαστικά). Για παράδειγμα, εαν θέλετε να πάτε προς τα επάνω τον κέρσορα, απλά κουνήστε το χέρι προς τα πάνω ή σηκώστε το κεφάλι σας.

Όταν απαιτεί κάποιο κλικ, αφήνετε ακίνητο το χέρι σας και εμφανίζεται μια λίστα με κουμπιά για μονό και διπλό κλικ, για Scroll, δεξί κλικ κτλ. Με λίγη εξάσκηση, θα μπείτε στο νόημα.

Για τα παραπάνω κουμπιά, μπορείτε να δημιουργήσετε εναλλακτικά και φωνητικές εντολές που θα του δώσετε εσείς από την αρχή.

Ένα πολύ χρήσιμο πρόγραμμα για άτομα με ειδικές ικανότητες αλλά και για εσάς που θέλετε να πειραματιστείτε. Είναι portable και δεν χρειάζεται εγκατάσταση.

Έκδοση: -
Μέγεθος: 1.9 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: neurotechnology.com
Πηγή: neurotechnology.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr