Εδώ ψάχνεις...

[How to]: Πως εμφανίζω τους κωδικούς που έχω αποθηκεύσει σε ιστοσελίδες

Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2016

 

Όταν κάνουμε εγγραφή σε sites με κωδικό, συνήθως οι browsers μας ρωτούν αν θέλουμε να αποθηκεύσουμε αυτούς τους κωδικούς ώστε να μην τους ξαναγράφουμε. Αν δεχτούμε, τότε δεν θα μας ξαναρωτήσει και ο κωδικός θα μπαίνει αυτόματα κάθε φορά που θα κάνουμε σύνδεση (login).

Τι γίνεται όμως όταν δεν θυμόμαστε τους κωδικούς αυτούς; Πως μπορούμε να τους δούμε; Εδώ θα αναφερθούμε στους δύο δημοφιλέστερους browsers, Google Chrome και Mozilla Firefox και πως γίνεται η εμφάνιση των κωδικών.

Google Chrome

Στον Chrome, για να εμφανίσουμε του κωδικούς και τα ονόματα χρήστη από διάφορες ιστοσελίδες που έχουμε κάνει εγγραφή, αρκεί να γράψουμε στην μπάρα διευθύνσεων το παρακάτω και να πατήσουμε enter:

chrome://settings/passwords

Αμέσως θα εμφανιστεί ένα παράθυρο με όλες τις σελίδες που έχουμε δώσει τα στοιχεία μας, username και password. Κάνουμε κλικ στο κουμπί εμφάνιση και θα μας ζητηθεί ο κωδικός που χρησιμοποιούμε για να μπούμε στα Windows (αν έχουμε).Mozilla Firefox

Στον Firefox, αρκεί να πάμε στις ρυθμίσεις του κάνοντας κλικ στο κουμπί μενού ► Επιλογές ► ασφάλεια ► Αποθηκευμένες συνδέσεις  και θα ανοίξει η διαχείριση κωδικών πρόσβασης. Για προβολή αποθηκευμένων κωδικών πρόσβασης, κάντε κλικ στο εμφάνιση κωδικών.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr

Big Brother

Αυτή τη στιγμή στο site μας σουλατσάρουν ολοζώντανα τύποι που ξέρουν τι θα πει ποιότητα