Εδώ ψάχνεις...

«Σημειώσεις για το Ισλάμ» - Δωρεάν βιβλίο από τον Θεολόγο Θεόδωρο Ρηγινιώτη

Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2018

Δωρεάν Βιβλίο από τον Θεολόγο Θεόδωρο ΡηγινιώτηΟ Θεόδωρος Ι. Ρηγινιώτης είναι θεολόγος στο επάγγελμα και ζει στο Ρέθυμνο. Έγραψε αυτό το βιβλίο για να δώσει κάποιες απαντήσεις στους πιστούς του Ισλάμ αλλά και είναι ευκαιρία να μάθουν κάποιοι Χριστιανοί περισσότερα πράγματα για την ορθοδοξία.

Από τον πρόλογο του βιβλίου:

Το Ισλάμ δεν είναι μόνο θρησκεία, αλλά και μια υπολογίσιμη πολιτική δύναμη, που η ισχυροποίησή της δικαιολογημένα προβληματίζει πολλούς. Επίσης, αναμφίβολα, η εισροή αναρίθμητων μουσουλμάνων μεταναστών στη χώρα μας (και κατ’ επέκτασιν στην Ευρώπη) πιθανόν να προκαλέσει μεγάλη κοινωνική και πολιτισμική αλλοτρίωση. Σ’ αυτό το βιβλίο όμως το Ισλάμ μας ενδιαφέρει καθαρά και μόνο από πνευματική σκοπιά.

Αρκετά από τα κείμενα που απαρτίζουν αυτό το βιβλίο, έχουν γραφτεί απευθυνόμενα σε μουσουλμάνους, γι’ αυτό περιέχουν διευκρινίσεις χριστιανικών ζητημάτων που
για τους χριστιανούς είναι περιττές.

σ.σ: Εγώ ως Άθεος δεν ενστερνίζομαι φυσικά τις απόψεις του συγγραφέα αλλά σεβόμενος τους απανταχού Χριστιανούς, οφείλω να παραθέτω βιβλία που έχουν να κάνουν με το χριστιανισμό αλλά και οποιαδήποτε άλλη θρησκεία.


Είδος αρχείου: PDF 
Μέγεθος: 2.0 MB
Σελίδες: 242
Συγγραφέας: Θεόδωρος Ι. Ρηγινιώτης
Πηγή: euxh.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr