Εδώ ψάχνεις...

SimuTrans - Φτιάξε μια επιτυχημένη εταιρία μεταφορών

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016


Το SimuTrans είναι ένας δωρεάν και ανοικτού κώδικα εξομοιωτής μέσων μεταφοράς. Ναι καλά διαβάσατε. Ο στόχος σας στο παιχνίδι είναι να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη εταιρία μεταφορών χρησιμοποιώντας τραίνα, πλοία, νταλίκες, ακόμα και αεροπλάνα, μεταφέροντας επιβάτες, ταχυδρομείο και γενικά εμπορεύματα.

Πρέπει να δημιουργήσετε ένα δίκτυο μεταφορών διασυνδέοντας μεταξύ τους συνοικείες, πόλεις, δημόσιες υπηρεσίες, βιομηχανίες αλλά και τουριστικά αξιοθέατα. Δεν πρέπει να αφήσετε κανέναν παραπονεμένο!

Δυνατότητα Multiplayer

Μπορείτε να παίξετε με άλλους παίκτες online ή να δημιουργήσετε το δικό σας τοπικό LAN δικτυο και να παίξετε με τους φίλους σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ανταγωνιστείτε αλλά και να συνεργαστείτε με παίκτες απ' όλο τον κόσμο.

Ατελείωτοι χάρτες

Το παιχνίδι διαθέτει μικρούς αλλά και τεράστιους χάρτες, γι' αυτό μην παραπονιέστε, δεν πρόκειται να βαρεθείτε ποτέ από τις ίδιες διαδρομές.


Paksets

Τα paksets είναι διαφορετικά είδη παιχνιδιού για το simutrans, γι' αυτό μπορείτε να τα κατεβάσετε ως ξεχωριστά αρχεία. θα τα βρείτε στο δεύτερο download link που δίνουμε. Στην ουσία κάθε pakset είναι ένα καινούργιο παιχνίδι με διαφορετικά θέματα, κόστη και αντικείμενα. Το πρώτο download αρχείο που θα δείτε πρόκειται απλά για την μηχανή του παιχνιδιού, άρα απαραίτητη προυπόθεση είναι να κατεβάσετε και ένα pakset για να αρχίσετε το παιχνίδι.

Το δικό σου στυλ

Μπορείς να παίξεις σε ένα κανονικό παιχνίδι, δηλαδή να δημιουργήσεις την δική σου επιτυχημένη και πλούσια εταιρία ή αν δεν αρέσκεσαι σε μεγάλες συγκινήσεις και θέλεις απλά να χαλαρώσεις παίζοντας χωρίς να σε ενδιαφέρει ο χρόνος και το χρήμα, παίζεις απλά για την μεταφορά των αγαθών.

Αν θέλετε, δείτε στα αγγλικά μια σειρά από βίντεο για να μπείτε στο πνεύμα του παιχνιδιού:Έκδοση: 120.1.3
Μέγεθος: 3.87 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux
Κατασκευαστής: Hansjörg Malthaner
Πηγή: simutrans.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr