Simutrans - Φτιάξε μια επιτυχημένη εταιρία μεταφορών

Simutrans - Δωρεάν εξομοιωτής εταιρίας μεταφορών


Το Simutrans είναι ένας δωρεάν και ανοικτού κώδικα εξομοιωτής μέσων μεταφοράς. Ναι καλά διάβασες. Ο στόχος σου στο παιχνίδι είναι να δημιουργήσεις μια επιτυχημένη εταιρία μεταφορών χρησιμοποιώντας τρένα, πλοία, νταλίκες, ακόμα και αεροπλάνα, μεταφέροντας επιβάτες, ταχυδρομείο και γενικά εμπορεύματα.

Πρέπει να δημιουργήσεις ένα άρτιο δίκτυο μεταφορών διασυνδέοντας μεταξύ τους συνοικίες, πόλεις, δημόσιες υπηρεσίες, βιομηχανίες αλλά και τουριστικά αξιοθέατα, με τέτοιον τρόπο ώστε να μην αφήσεις κανέναν παραπονεμένο!

Δυνατότητα Multiplayer

Μπορείς να παίξεις με άλλους παίκτες online ή να δημιουργήσεις το δικό σου τοπικό LAN δίκτυο και να παίξεις με τους φίλους σου. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να ανταγωνιστείς αλλά και να συνεργαστείς με παίκτες απ' όλο τον κόσμο.

Ατελείωτοι χάρτες

Το παιχνίδι διαθέτει μικρούς αλλά και τεράστιους χάρτες, είτε για εσένα που θέλεις να ασχολείσαι λιγότερο είτε για τον παίκτη που θέλει να κάνει καριέρα στο παιχνίδι με ατελείωτες και διαφορετικές διαδρομές. 


Paksets

Τα paksets είναι διαφορετικά είδη παιχνιδιού για το simutrans, γι' αυτό μπορείς να τα κατεβάσεις ως ξεχωριστά αρχεία. θα τα βρεις στο δεύτερο download link που δίνω στο τέλος του άρθρου. Στην ουσία κάθε pakset είναι ένα καινούργιο παιχνίδι με διαφορετικά γραφικά περιβάλλοντα, κόστη και αντικείμενα. Το πρώτο download αρχείο που θα δεις πρόκειται απλά για την μηχανή του παιχνιδιού, άρα απαραίτητη προϋπόθεση είναι να κατεβάσεις και ένα pakset για να αρχίσεις το παιχνίδι.

Το δικό σου στυλ

Μπορείς να παίξεις σε ένα κανονικό παιχνίδι, δηλαδή να δημιουργήσεις την δική σου επιτυχημένη και πλούσια εταιρία ή αν δεν αρέσκεσαι σε μεγάλες συγκινήσεις και θέλεις απλά να χαλαρώσεις παίζοντας χωρίς να σε ενδιαφέρει ο χρόνος και το χρήμα, παίζεις απλά για την μεταφορά των αγαθών.

Τέλος, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι το παιχνίδι είναι cross platform, δηλαδή υπάρχουν εκδόσεις για Windows, Linux και Mac υπολογιστές. 

Έκδοση: 124.0
Μέγεθος: 3.87 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All, Mac, Linux
Κατασκευαστής: Hansjörg Malthaner
Πηγή: simutrans.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal