Εδώ ψάχνεις...

«Blank And Secure» - Διαγράψτε αρχεία με αποτελεσματικότητα χωρίς δυνατότητα ανάκτησης

Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016


Το δωρεάν πρόγραμμα «Blank And Secure» είναι ένα portable εργαλείο για να διαγράψετε αποτελεσματικά και με ασφάλεια τα δεδομένα του υπολογιστή σας. Με αυτό το πρόγραμμα κάνετε αδύνατη την ανάκτηση των διαγραμμένων αρχείων/δεδομένων. Επομένως, όταν αποφασίσετε να διαγράψετε κάτι με το «blank and secure» να είστε προσεκτικοί διότι μετά δεν υπάρχει γυρισμός.

Που μας εξυπηρετεί αυτό; Θα ρωτήσετε ορισμένοι. Ξέρουμε ότι υπάρχουν προγράμματα που ανακτούν διαγραμμένα αρχεία του υπολογιστή μας. Σκεφτείτε τώρα, να έχετε πουλήσει τον παλιό σας σκληρό δίσκο σε κάποιον άγνωστο διαγράφοντας με την κλασική μέθοδο τα αρχεία σας. Αν αυτός ο άγνωστος χρησιμοποιήσει κάποια από τα προγράμματα ανάκτησης, σίγουρα θα μπορέσει να επαναφέρει αρχεία που ίσως δεν θα θέλατε, όπως προσωπικές φωτογραφίες, βίντεο, έγγραφα κτλ.

Πως λειτουργεί το πρόγραμμα;

Απλά, με την μέθοδο drag n drop ή σε απλά ελληνικά, σύρετε τα αρχεία που θέλετε να διαγράψετε μέσα στο κενό πλαίσιο του προγράμματος και πατήστε το κουμπί διαγραφή. Αυτό ήταν!

Το πρόγραμμα διαθέτει μετάφραση στα ελληνικά, αρκεί να πατήσετε το κουμπί LNG που βρίσκεται πάνω δεξιά και να επιλέξετε την Ελληνική γλώσσα. Όπως προαναφέραμε, είναι portable, δηλαδή δεν χρειάζεται εγκατάσταση και η χωρητικότητά του είναι μόλις 114 kb στην 64bit έκδοση.

Έκδοση: 4.22
Μέγεθος: 114 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: softwareok.com
Πηγή: softwareok.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr