Εκτυπώστε έτοιμα φύλλα για οποιαδήποτε εργασία

Δωρεάν έτοιμα φύλλα για εκτύπωση

Μόλις ανακάλυψα ένα καταπληκτικό site στο οποίο υπάρχουν αμέτρητα δωρεάν έτοιμα φύλλα προς εκτύπωση για διάφορες εργασίες. Λογιστικά φύλλα, φύλλα μουσικής, με κουκίδες, με διάφορα σχήματα, φύλλα για σημειωματάρια, για μηχανικούς, μαθηματικούς, μουσικούς, λογιστές και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να τα παραμετροποιήσετε και να τα κάνετε όπως θέλετε, στις διαστάσεις που επιθυμείτε και μετά να τα εκτυπώσετε. Το αποτέλεσμα αποθηκεύεται στον υπολογιστή σας σε μορφή PDF. Σίγουρα σε πολλούς θα φανούν χρήσιμα και μια ματιά στο https://incompetech.com/graphpaper θα σας πείσει.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το συγκεκριμένο site είναι δημιούργημα του Κέβιν Μάκλοτ, Μουσικού και Συνθέτη, ο οποίος διαθέτει πληθώρα μουσικών αρχείων, επίσης δωρεάν. Φυσικά δεν θα μας ξέφευγε αυτό από τα ξάγρυπνα βλέμματά μας, και το παρουσιάσαμε στο dwrean.net σε προηγούμενο άρθρο όπου αξίζει να δεις τη δουλειά του.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram