Οι 5 καλύτερες ιστοσελίδες με άπειρες δωρεάν φωτογραφίες και εικόνες

Οι καλύτερες ιστοσελίδες με δωρεάν εικόνες και φωτογραφίες

Γνωρίζεις ότι οποιαδήποτε φωτογραφία χρησιμοποιούμε από τρίτους για την ιστοσελίδα μας ή για το blog μας, έχουν πνευματικά δικαιώματα και μπορεί ανά πάσα στιγμή να βρεθούμε προ εκπλήξεων και να τρέχουμε στα δικαστήρια; Γενικά, οποιαδήποτε φωτογραφία χρησιμοποιήσουμε δημόσια χωρίς την άδεια του δημιουργού της, μπορεί να μας δημιουργήσει πρόβλημα. Ναι, για μια φωτογραφία!

Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετές σελίδες στο διαδίκτυο που συγκεντρώνουν δωρεάν και υψηλής ανάλυσης εικόνες και φωτογραφίες, τις οποίες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε άφοβα και να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Εμείς, συγκεντρώσαμε 5 ιστοσελίδες όπου μπορείς να βρεις άπειρες φωτογραφίες όμορφα κατηγοριοποιημένες.

Ακόμα και να μην έχεις κάποιο blog ή site, μπορείς να δεις πολύ όμορφες εικόνες για να χρησιμοποιήσεις στον υπολογιστή σου ως background, ακόμα και να τις εκτυπώσεις.
  1. Pixabay - Δεν χρειάζεται συστάσεις, εκπληκτικό site που μοιράζει εκατομμύρια εικόνες και όχι μόνο. Διαθέτει και δωρεάν βίντεο για διάφορες χρήσεις όπως και δωρεάν μουσική, σε ελληνικό περιβάλλον. 
  2. Pexels - Ακόμα ένα site που επιφυλάσσει απίστευτες εικόνες σε κατηγορίες για οποιαδήποτε χρήση εντελώς δωρεάν και σε ελληνικό περιβάλλον. 
  3. Stockvault - Τεράστια συλλογή με εικόνες όλων των ειδών σε κατηγορίες
  4. PikWizard - Φοβερό site με κατηγοριοποιημένες εικόνες και φωτογραφίες και με την επιπλέον λειτουργία να επέμβουμε σε αυτές χάρη στο ενσωματωμένο online editor που διαθέτει. 
  5. Pixnio - Δωρεάν εικόνες σε κατηγορίες οι οποίες δεν απαιτούν καμία αναφορά δημιουργού, αν και προτείνεται να το κάνουμε

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram