iLove PDF - Δωρεάν μετατροπή PDF σε...ό,τι σου κάνει κέφι!

Δωρεάν μετατροπή αρχείων PDF


To iLovePDF είναι μια online υπηρεσία/εφαρμογή με την οποία έχουμε τη δυνατότητα να μετατρέψουμε αρχεία PDF σε έγγραφα Word και όχι μόνο. Μέσα από το καλαίσθητο περιβάλλον της σελίδας θα δούμε πως έχουμε τη δυνατότητα για περισσότερες μετατροπές αρχείων από και προς PDF, όπως: μετατροπή των PDF και σε άλλες μορφές (excel, powepoint, JPG), να κάνουμε Split και Merge, δηλαδή να χωρίσουμε τα PDF σε παραπάνω από ένα αρχεία ή να τα συγχωνεύσουμε και άλλα πολλά. Επίσης, μπορούμε να επεξεργαστούμε ένα αρχείο PDF προσθέτοντας περιεχόμενο όπως κείμενο, εικόνες και σχήματα. Εμείς, θα εστιάσουμε σήμερα στη μετατροπή των PDF σε αρχεία WORD. 

Σημαντικό:
Καλό είναι να κάνουμε μια δωρεάν εγγραφή στο site για να επωφεληθούμε των 15 MB ανά αρχείο που μπορούμε να μετατρέψουμε. Αν δεν κάνουμε εγγραφή, τα αρχεία που που μπορούμε να μετατρέψουμε μειώνονται στα 10 MB.

Αφού επιλέξουμε το κουτάκι που γράφει «PDF σε WORD», μας εμφανίζει την επιλογή «Επιλογή PDF αρχείου» ώστε να ανεβάσουμε το PDF από τον υπολογιστή μας. Αφού το ανεβάσουμε, στη συνέχεια πρέπει να πατήσουμε το κουμπί «Μετατροπή σε WORD» για να αρχίσει η μετατροπή. Μετά από λίγο είναι έτοιμο το αρχείο WORD να κατέβει στον υπολογιστή μας. Στις δοκιμές που κάναμε, έγινε τέλεια μετατροπή στα PDF που επιλέξαμε.

σ.σ: Όπως αναφέραμε πιο πάνω, η δωρεάν χρήση της εφαρμογής έχει κάποιους περιορισμούς. Βέβαια, για απλή οικιακή χρήση, είναι ό,τι πρέπει και νομίζω θα βολευτεί ο καθένας που θέλει να μετατρέψει ένα-δύο αρχεία. Για να δεις τις διαφορές της δωρεάν από τις πληρωμένες εκδόσεις κάνε κλικ εδώ

► Η σελίδα του IlovePDF

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram