Φτιάξε συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας με αγαπημένες σελίδες

Σήμερα θα σου δείξω μια πολύ εύκολη διαδικασία για να δημιουργήσεις εικονίδια συντομεύσεων στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή από αγαπημένες σου ιστοσελίδες. Έχουμε ετοιμάσει δύο (2) μεθόδους και σου τις παρουσιάζω ευθύς αμέσως: 


Μεθοδος 1η

Φτιάξε συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας με αγαπημένες σελίδες


Κάνουμε δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και επιλέγουμε:  «Δημιουργία ► Συντόμευση».Φτιάξε συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας με αγαπημένες σελίδες


Στη συνέχεια, στο παράθυρο που θα εμφανιστεί, πληκτρολογούμε το link του website που θέλουμε και πατάμε το κουμπί επόμενο. Στο επόμενο παράθυρο, δίνουμε ένα όνομα στη συντόμευση και....αυτό ήταν.


Μέθοδος 2η


Φτιάξε συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας με αγαπημένες σελίδες
Είμαστε στον αγαπημένο μας browser και έχουμε ανοικτό το site για το οποίο θέλουμε να δημιουργήσουμε τη συντόμευση. Πολύ απλά, «πιάνουμε» το εικονίδιο (λουκετάκι) που βρίσκεται μπροστά από το link στην μπάρα διευθύνσεων, και το «σέρνουμε» στην επιφάνεια εργασίας. Αμέσως μετά, αν θέλουμε να αλλάξουμε την ονομασία του εικονιδίου, κάνουμε δεξί κλικ στη συντόμευση και  αλλάζουμε το όνομα.

Καλές συντομεύσεις!

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal