AnTuTu - Με διαφορά το καλύτερο Benchmark App


Ξέρετε τι είναι το Benchmark; Είναι η συγκριτική αξιολόγηση των επιδόσεων μιας συσκευής όπου της δίνεται και μια βαθμολογία για να μπορεί να κατατάσσεται με βάση τις επιδόσεις της στην CPU, RAM, GPU και εμπειρία χρήσης (UX).

Το AnTuTu θεωρείται το καλύτερο benchmark πρόγραμμα για smartphones με εκατομμύρια ευχαριστημένους χρήστες και δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε αναφορά σε αυτό. Έτσι λοιπόν, μπορείτε να τεστάρετε την συσκευή σας και να δείτε με ποια άλλα smartphones είναι κοντά σε δυνατότητες αλλά αποτελεί και μιας πρώτης τάξεως λύση για να δείτε συγκριτικές αξιολογήσεις από διαφορετικά Smartphones και να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει.

Οι κατασκευαστές του AnTuTu αναφέρουν ότι για να υπάρξει σωστή και αξιόπιστη αναφορά, θα πρέπει η συσκευή σας να βρίσκεται σε φυσιολογική θερμοκρασία και όχι να κάνετε το τεστ μετά από πολύωρη χρήση της συσκευής με βαριά προγράμματα ή παιχνίδια, και να μην τρέχουν παράλληλα άλλες εφαρμογές ενώ κάνετε το benchmark. Το πρόγραμμα διατίθεται δωρεάν για android και iOS συσκευές

Αν είστε από υπολογιστή, κατεβάστε την εφαρμογή μέσω των QR codes:

Android                                             iOS

Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Android / iOS
Κατασκευαστής: antutu.com
Πηγή: antutu.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: