«Five Minutes: To Escape» - Εσύ τι προλαβαίνεις να κάνεις σε 5 λεπτά;


Το «Five Minutes: To Escape», ελληνιστί 5 λεπτά για να αποδράσεις, είναι μια Ελληνική προσπάθεια και  αποτελεί την πρώτη πράξη της τριλογίας των escape, action-adventure παιχνιδιών, «Five Minutes».

Story παιχνιδιού:

Ο Stanley είναι ένας φυσιολογικός νέος που μόλις έπιασε δουλειά στον τομέα της ασφάλειας, ώσπου μία σειρά από ατυχή γεγονότα τον οδηγούν έγκλειστο σ' ένα περίεργο κελί.

Σκοπός σου είναι να τον βοηθήσεις να δραπετεύσει χωρίς να γνωρίζει ούτε ποιοι είναι οι απαγωγείς του και χωρίς να ξέρει τι ζητάνε από αυτόν. Και κάπου εδώ αρχίζει η δράση και η αγωνία διότι μέσα σε 5 λεπτά θα πρέπει να βρεις τους γρίφους κάθε πίστας εξερευνώντας και μετακινώντας αντικείμενα στο τρισδιάστατο περιβάλλον του παιχνιδιού αλλά και να αποφύγεις με μαεστρία τα όποια εμπόδια βρίσκεις στον διάβα σου


Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν για Android συσκευές, περιέχει σασπένς, είναι καλοφτιαγμένο και όπως μας ενημερώνουν οι προγραμματιστές του, θα υπάρχει και συνέχεια με άλλα δύο παιχνίδια για να κλείσει η τριλογία.

Αν είσαι από υπολογιστή, κατέβασε την εφαρμογή μέσω του QR code:


Έκδοση: 9
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 και άνω
Κατασκευαστής: Wipzachu
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: