«Ελληνο-Αγγλικό Λεξικό» - Από τα καλύτερα δωρεάν λεξικά που κυκλοφορούν


Τα ηλεκτρονικά λεξικά είναι περιζήτητα γιαυτό και δημιουργήσαμε ειδική κατηγορία για αυτά και ανεβάζουμε δωρεάν εφαρμογές που χρησιμοποιούνται σε υπολογιστές. Δεν είναι πολλές οι δωρεάν αλλά από το τίποτα, καλές και αυτές.

Σήμερα, θα δούμε ένα δωρεάν Αγγλο-Ελληνικό και Ελληνο-Αγγλικό Λεξικό για android συσκευές το οποίο περιέχει 102000 άρθρα μετάφρασης. Το Λεξικό λειτουργεί OFFLINE και δεν απαιτεί πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Προσοχή, μόνο την πρώτη φορά που θα το εκτελέσετε να χρησιμοποιήσετε WiFi και όχι δεδομένα διότι θα κατεβάσει περίπου 23 MB βάση δεδομένων.

Το Ελληνο-Αγγλικό λεξικό έχει πληθώρα χαρακτηριστικών που το καθιστά μια από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους. Συγκεκριμένα, τα χαρακτηριστικά του είναι:

1. Ιστορικό - κάθε λέξη που έχετε δει σε αυτό αποθηκεύεται στο ιστορικό.
2. Αγαπημένα - μπορείτε να προσθέτετε λέξεις στα αγαπημένα σας κάνοντας κλικ στο εικονίδιο "αστεράκι".
3. Διαχείριση καταλόγων Ιστορικού και Αγαπημένων - μπορείτε να επεξεργαστείτε αυτούς τους καταλόγους ή να τους διαγράψετε.
4. Διάφορες Ρυθμίσεις -μπορείτε να αλλάξετε τη γραμματοσειρά και το θέμα της εφαρμογής (επιλέξτε ένα από το πολλά χρωματικά θέματα).
5. Ορθογραφικός έλεγχος, χρησιμοποιώντας εφαρμογή Text-To-Speech (απαιτεί σύνδεση με το διαδίκτυο).

6. Αναζήτηση συναφών λέξεων και εννοιών - κάντε κλικ πάνω σε οποιαδήποτε λέξη ενός άρθρου μετάφρασης και αναζητήστε τη μετάφρασή του.
7. Widget με την τυχαία λέξη της ημέρας. Για να δείτε το widget στον κατάλογο, η εφαρμογή θα πρέπει να εγκατασταθεί στη μνήμη του τηλεφώνου (η βάση δεδομένων του λεξικού μπορεί να εγκατασταθεί οπουδήποτε).

Αν είσαι από υπολογιστή, κατέβασε την εφαρμογή μέσω του QR code:


Έκδοση: 2.96
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 και άνω
Κατασκευαστής: SE Develop
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: