Πώς κάνουμε Logout στο Facebook από μακριά

Απομακρυσμένο Logout από το Facebook

Αν έχεις συνδεθεί στο Facebook από άλλο υπολογιστή ή κινητό και έχεις ξεχάσει να αποσυνδεθεί από τον λογαριασμό σου, υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις logout (αποσύνδεση) απομακρυσμένα, χωρίς να βρίσκεσαι στον υπολογιστή που ήσουν όταν συνδεθήκες.

Τα βήματα είναι πολύ απλά:

Συνδέεσαι στο Facebook και πας απευθείας στις ρυθμίσεις ασφάλειας και σύνδεσης κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί: Ασφάλεια και Σύνδεση




Εκεί, βλέπεις όλες τις συνδέσεις που έχεις κάνει από διαφορετικές συσκευές και browsers. Με την επιλογή που βρίσκεται δεξιά και εμφανίζεται με τρεις τελίτσες, μπορείς να αποσυνδέσεις τον λογαριασμό σου από τη συσκευή που επιλέξεις. 




Για παράδειγμα, στη παραπάνω φωτογραφία βλέπεις πως κάνω ενέργεια να αποσυνδεθώ από το κινητό Xiaomi Redmi Note 8T. Με τον ιδιο τρόπο μπορείς να αποσυνδεθείς απ' όλες τις συσκευές του παρελθόντος. Ένα πολύ εύκολο και χρήσιμο tip για να έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο!

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram