«Το άσπρο & μαύρο της ζωής του Pablo Garcia» - Δωρεάν βιβλίο για τον σπουδαιότερο ξένο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ

Δωρεάν βιβλίο για τον σπουδαιότερο ξένο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ

Αν είσαι Παοκτζής πρέπει να κατεβάσεις αυτό το δωρεάν e-book του Δημοσιογράφου Λευτέρη Δούκα, το οποίο αποτελεί ένα βιβλίο/φόρος τιμής για τον σπουδαιότερο ξένο ποδοσφαιριστή στην Ιστορία του ΠΑΟΚ, με βιογραφικές πληροφορίες, γεγονότα, διαλόγους και προσωπικές ιστορίες του συγγραφέα για τον Πάμπλο Γκαρσία (Pablo Garcia) που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, εμπλουτισμένες με 321 φωτογραφίες.

Σε αυτό το πολυσέλιδο βιβλίο ο συγγραφέας παρουσιάζει όλες τις γνωστές και άγνωστες πτυχές της παρουσίας του Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ, αναφέρει πραγματικά γεγονότα που στιγμάτισαν την περίοδο αυτή μέσα από κριτική διάθεση και τόλμη.

Όπως μας αναφέρει ο συγγραφέας του βιβλίου, Λευτέρης Δούκας, πρόκειται για μια δουλειά πολλών μηνών όπου μέσα από τις 293 σελίδες του, αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη ιστορία που έχει γραφτεί ποτέ για παίκτη του ΠΑΟΚ.

Κατέβασε εντελώς δωρεάν το βιβλίο ελεύθερα στον υπολογιστή σου ή στη smartphone συσκευή σου. Στο download link που θα δεις πιο κάτω, θα οδηγηθείς στο openbook.gr, για να το κατεβάσεις σε PDF ή να το διαβάσεις online. 

Είδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 23 MB
Σελίδες: 293
Συγγραφέας: Λευτέρης Δούκας
Πηγή: FCPAOK.NET
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram