Βιβλιοθήκη «Πηνελόπη Δέλτα» - Δωρεάν σε προσεγμένες εκδόσεις όλα τα βιβλία της μεγάλης Ελληνίδας συγγραφέως


Η ψηφιακή βιβλιοθήκη της μεγάλης Ελληνίδας Συγγραφέως Πηνελόπης Δέλτα δημιουργήθηκε εδώ και λίγο καιρό από τον ιδρυτή του υπέροχου site taexeiola, και θα φιλοξενήσει σταδιακά όλα τα έργα της σπουδαίας Ελληνίδας συγγραφέως, μέσα από προσεγμένες ψηφιακές εκδόσεις βιβλίων, που θα μπορεί ο αναγνώστης να διαβάζει online, να κατεβάζει και να εκτυπώνει εντελώς ελεύθερα και νόμιμα. Επίσης θα προστεθούν κείμενα, εργασίες και βίντεο με αναλύσεις καθώς και βιογραφικά στοιχεία.

Μπαίνοντας λοιπόν στην ψηφιακή βιβλιοθήκη θα συναντήσετε τρία πολύ αγαπημένα βιβλία της συγγραφέως: «Τρελαντώνης», «Παραμύθι χωρίς όνομα» και «Για την πατρίδα». Αυτά για ζέσταμα, διότι σιγά σιγά θα συμπληρωθούν όλα τα βιβλία της. Πραγματικά μια αξιέπαινη προσπάθεια.

Όλα αυτά τα βιβλία διατίθενται δωρεάν υπό το καθεστώς Public Domain, που σημαίνει ότι ένα βιβλίο ελευθερώνεται από τα δικαιώματα που το διέπουν, όταν περάσουν 70 χρόνια από τον θάνατο του συγγραφέα.

Μπες στη βιβλιοθήκη► Ψηφιακή Βιβλιοθήκη Πηνελόπης Δέλτα

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: